Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy olyan nőröl akinek “senki sem dirigál”, mindent magának teremtett meg, és feminista nézeteket vall?

Figyelt kérdés

28 éves, saját lakása van (saját pénzből), Teslaja, igenyes , nagyon dekorativ no.

De nagyon erdekes modora van. Sokszor kioktat (pl a multkor ossze kellett szerelni valamit, es beszolt, hogy “ latom neked sem volt csavarhuzo a kezedben sokszor” vagy a “nekem senki sem dirigal” es tarsai.

Egyszer nagyon kedves, maskor meg agressziv lesz. Komolyan lehet venni egy ilyen not?

2022. okt. 25. 22:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
76%

Én is ilyen vagyok, nem bírom elviselni, ha valaki dirigálni akar.

Emiatt nem is tudtam soha együtt lenni olyan pasival, aki irányító típus.

Az ilyen beszólásokat viszont mellőzöm, mert szeretem a férjemet és nem akarom megbántani.

Ha valamit nem tud megjavítani (általában neki áll és elcseszi), akkor hívunk szerelőt, problem solved.

Azt, hogy a kérdésben említett nőt komolyan lehet e venni, azt csak te tudhatod. Mert nekünk elég kevés az Info.

2022. okt. 25. 23:13
 12/19 anonim ***** válasza:
82%
Nincs róla különösebb véleményem, jó neki, ügyes és talpraesett. Ha akar, majd talál magának egy hasonló társat és együtt a határ a csillagos ég lesz nekik.
2022. okt. 26. 00:07
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Na az attól függ én is ismerek ilyen "nekem senki sem dirigál" típusú csajt, aztán láttam már olyan helyzetbe amikor úgy lealázták hogy meg se mert nyekkeni.
2022. okt. 26. 00:16
 14/19 anonim ***** válasza:
89%

Semmi baj nincs azzal, ha valaki nem hagyja magát. Ezt csak azok a baszadékok tartják rossz tulajdonságnak, akik mások leuralása nélkül csak gonosz kis törpék a világban.

A kioktatás viszont indokolatlan és primitív szerintem.

2022. okt. 26. 05:00
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, a leírtakból nekem elég nagykepunek tűnik. Mármint tok jó, hogy saját lakasa és autója van, de ettől meg ugyanúgy ember, mint mindenki más, semmi joga folenyeskedni. Nekem ez a viselkedés borzasztóan taszító lenne.

24N

2022. okt. 26. 07:19
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Messzire kerülném. Ha ennyire mindent megold magának akkor gondolom a párkapcsolat is megy neki egyedül is
2022. okt. 26. 07:59
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem szimpatikus. Nem azért, mert elérte, amit elért meg mert feminista, hanem mert a stílusa bicskanyitogató (és az akkor is zavarna, ha férfi).
2022. okt. 26. 11:06
 18/19 anonim ***** válasza:
32%
Ha önerőből és tisztességesen érte el azt amije van, az becsülendő,van mire büszkének lenni, de sajnos 80%-ban az ilyenek piszkos jellemmel rendelkeznek, és arra vannak "fel". Lehet a háttérben nagyban kellettek férfiak ehhez hogy Teslája legyen, ha értitek, szóval inkább viccesek az ilyen nők a feminizmusukkal.
2022. okt. 26. 13:00
 19/19 anonim ***** válasza:
Empátia és klonfiktus megoldó készsége nincsen.. tini korában troger drogosokkal loghatot , meg prosti lehetet .
2022. okt. 26. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!