Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy olyan nőröl akinek “senki sem dirigál”, mindent magának teremtett meg, és feminista nézeteket vall?

Figyelt kérdés

28 éves, saját lakása van (saját pénzből), Teslaja, igenyes , nagyon dekorativ no.

De nagyon erdekes modora van. Sokszor kioktat (pl a multkor ossze kellett szerelni valamit, es beszolt, hogy “ latom neked sem volt csavarhuzo a kezedben sokszor” vagy a “nekem senki sem dirigal” es tarsai.

Egyszer nagyon kedves, maskor meg agressziv lesz. Komolyan lehet venni egy ilyen not?

2022. okt. 25. 22:09
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lehet őket komolyan venni, bár ha a kérdés megfogalmazódott benned, akkor van egy szomorú hírem…
2022. okt. 25. 22:16
 2/19 anonim ***** válasza:
28%

Nem lehet.

Engem a feminista "a férfiak az elnyomók és bunkók" exem csalt meg. Akkor ő volt a bunkó, de ez azóta sem zavarja...

f

2022. okt. 25. 22:16
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jobb híján foglalkozik csak veled, kérdező, de hogy nem tart téged sokra, az egyértelmű. Én keresnék másvalakit a helyedben.
2022. okt. 25. 22:27
 4/19 anonim ***** válasza:
53%
Nincs se rossz se jó véleményem.
2022. okt. 25. 22:27
 5/19 anonim ***** válasza:
34%

Nem nagyon ismerem a feministákat, de amit tudok róluk, az alapján nekem nem szimpatikusak. Persze biztos van köztük normális, de úgy többségében ez a csoport nekem inkább ellenszenves.

Elvileg ők az egyenlőségét (vagy egyenjogúsàgért) küzdenek, de nekem inkább amolyan lázadóknak tűnnek, akik akik előnyöket akarnak szerezni, és alacsonyabb rangúnak tekintik a férfiakat.

De a kérdésre válaszolva, nekem az számítana, hogy köztem, és e nő között mennyire van meg az összhang. A többi eldőlne.

2022. okt. 25. 22:29
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a feminizmussal semmi bajom, sőt, sok tekintetben egyetértek velük

viszont a túlzottan öntudatos, beképzelt, bunkó agresszív emberekkel nem egy nagy élmény együtt lenni.

2022. okt. 25. 22:34
 7/19 anonim ***** válasza:
57%
Köztudott tény, hogy minden nő magának teremtett meg mindent!
2022. okt. 25. 22:42
 8/19 anonim ***** válasza:
98%

Jó kis hely ez a gyakori. Az egyik azért sír, mert a nő csak a készbe akar ülni és különben is, miért nem elég neki a 200 nettó meg a hétvégi punnyadás, a másik meg azért rinyál, mert a nő mindent magának teremt meg; kocsit lakást és - ezek szerint - még a szereléshez is konyít valamit. Döntsétek már el, mit akartok :D

Feminizmussal nincs bajom, egyetértek bizonyos nézeteikkel, de túltolni nem kell. Ahogy ugyanúgy, férfiaknak sem kell(ene) túltolni a semmihez se értek, nebáncsvirág túlérzékeny attitűdöt.

2022. okt. 25. 22:48
 9/19 anonim ***** válasza:
30%
Szulei epitettek fel.. nehogy valaki elhigyje hogy onerobol megy ez . Vagy krvalkodott par evet egyetem kozben.
2022. okt. 25. 22:52
 10/19 anonim ***** válasza:
80%
Igazi domina lehetne mellettem.
2022. okt. 25. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!