Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hallgagtok szerelmes zenet akkor is hq nincs ott a párotok, haverral vagytok, vagy épp összevesztetek?
Megcsalhat?
A kocsiban szerelmes bulis cd van berakva, mikozben össze vagyunk veszve es azt hittem azt csak velem hallgatta velem bulizunk rá a kocsiban
Lehet más is fűz?
Mivel összevesztünk az eskuvő elott kb 2 héttel és ma is necces hogy szakítunk e vagy mi lesz.
Ugyanis én szakitottam is mondhatni, csak épp ő nem akarja ezt veszni hagyni.
És nem kicsit lett volna félő az is, hogy az esküvőre az egész utat, és az esküvőt is végigbalhéztuk volna. Vagy meg kellett volna játszani (amit amugy megszoktunk)mintha 2 normalis ember lennénk, es illedelmesen csevegunk mindenkivel es bájgúnárkodunk ahogy azt kell. De a kocsiban is kinyírtuk volna egymást az biztos.
Meg a szulei előtt megint.
Egyszer otthagyom a párom, elbúcsúzom aztán az eskuvő miatt megint ott esz a fene a családjukban aztán megint elbúcsúzom vagy hogy?
A részemről már nem is állnánk semmilyen kapcsolatban sem ha rajtam mult volna, csak hív keres folytatni akarja fűz manipulál és elbizonytalanít hogy mit akar tőlem??
Valóban kibékülni, vagy csak jó lennék a nemtudom hanyadik szexkapcsija mellé x-edi lyuknak?vagy esetleg amíg be nem fűzi a másikat?
Na de hogy csalna meg, ha nem is vagytok együtt?
Szerintem hagyd ezt az egészet a fenébe.
És akkor találkozunk, leülünk egymással szemben beszélgetni.
Es akkor jönnek ezek hogy üzenete jön helyből.olvassa es helyből törli.
A kocsiban a romantika
Az esküvőről meg ugy nyilatkozik mintha csak szentemberek lettek volna.
Egy csaj sem volt, senki nem kérdezte tole kikiséri e pisilni, senki nem akarta lenyalatni a tejszinhabot a szájárol vele, es senki cipzára sem akadt be a ruhán amit segiteni kellett volna megoldani, sőt nő nem is volt egy szál se, csak féffiakkal beszélt ittasan, senkivel nem is táncolt, senki nem ment a szobájába sem orálozni, de azért másnap délig ott volt persze teljesen egyedül elárvultan a szobában.
Na ő nem ez. De ezt adja elő. Ő aki csak ferfiakkal beszélget nők nincsenek is és teljesen egyedul volt mint a kisujja sőt mindenkinek elmondta hogy ő foglalt es párja van
24# ő azt állítja együtt vagyunk. Arra vár hogy kibéküljek végre.
Közben meg ki tudja mi az igazság
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!