Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hallgagtok szerelmes zenet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hallgagtok szerelmes zenet akkor is hq nincs ott a párotok, haverral vagytok, vagy épp összevesztetek?

Figyelt kérdés

Megcsalhat?

A kocsiban szerelmes bulis cd van berakva, mikozben össze vagyunk veszve es azt hittem azt csak velem hallgatta velem bulizunk rá a kocsiban

Lehet más is fűz?

2022. okt. 25. 07:20
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Megkérdeztem és a válasza még gyanusabb mint a felvetés.

Nem legyintve lazán mondta volna hogy hát épp unatkoztam es csak ugy ezakadt a kezébe, lesz.rta hogy mi megy éppen, hanem fura módon elkezdett magyarázkodni!, aztán kamuzni is!!

Na amikor kamuzott az lett igazán a red flag.

2022. okt. 25. 09:58
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
35 évesen tényleg ott tartotok, hogy nem biztok egymásban, ha külön vagytok, felni kell, hogy a másik megcsal vagy ha más típusú zenét hallgat, akkor megcsal? Bocsi, de hallod magad ?
2022. okt. 25. 10:07
 13/26 A kérdező kommentje:

Össze vagyunk veszve, lehet szakítunk is.

De ez mellett ő a folytatást sürgetné.

De közben lehet épít ő másik irányba is.

Amikor képlékenyek a dolgok egy kapcsokatban rengeteget számít az, illetve bőven nagyobb súlyú az, hogy a szavai es tettei egymással köszönőviszonyban van e.

Nagyon nem mindegy az hogy nekem rimánkodik hogy filytassuk ÉS ez mellett mást is csábít liánozni, vagy van olyan egyenes hogy akkor is 100 ban van mellettem HA esélyes az is hogy vége lesz, és instabil kapcsolatban vagy kapcsolati mélypontokon ő valoban helyre akarja hozni es CSAK azon van rajta, vagy azért gerinctelenul liánozik (ami szerintem a másikkal szemben is gerinctelen lenne ez meg a másik)

Valojában egy kész jellemábráokást kapnék róla hogy ő melyik tipus.

2022. okt. 25. 10:29
 14/26 A kérdező kommentje:

Szóval nem tudom egyenes e vagy liánozós 2 lyukra játszó típus e.

Mert ha az utóbbi, akkor nem kérdés a szakítás. Azonnali ignorolás tiltás törlés és kész.

Ha az előbbi, akkor foglalkoznék csak azzal hogy elgondoljodjam azon helyretehetők e a dolgok adjak e még ebbe energiát.

2022. okt. 25. 10:46
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
A zenét én elsősorban a hangzásvilága miatt hallgatom, másodlagos a szöveg (ne legyen nagyon gagyi és uszító, és pluszpont, ha tényleg irodalmi szinten minőségi vagy mély, ha nem bulizenéről van szó)... simán hallgatok szerelmes dalokat bármikor, ha épp arra a hangzásra vágyom.
2022. okt. 25. 11:01
 16/26 A kérdező kommentje:
Barátom mindegyiknek kívülről fújja a szövegét
2022. okt. 25. 11:17
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
ha vmit sokat hallgatsz, annak megjegyzed a szövegét, ennyi... nem feltétlen csak annak, aminek a szövegét annyira nagyon szereted.
2022. okt. 25. 11:22
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

"azokat veti be NEM neked, amikkel téged csábított hódított, szerintem elgondolkodtató"

Zenét hallgatott! Ennyi.

2022. okt. 25. 12:35
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

"hanem fura módon elkezdett magyarázkodni"

Én is furcsán magyarázkodnék idióta faggatózásra.

2022. okt. 25. 12:36
 20/26 A kérdező kommentje:

Mindez azután volt hogy kapott egy üzenetet elolvasta és helyből törölte azt.

Ez meglepett mert nem volt soha szokása korábban előttem törölgetni vagy titkolózni.

Ezután tudtam meg a kocsiban a romantikát.

És itt a gyk-n, igaz más kapcsán, de írtak már olyasmit hogy egy lehet még véletlen, de 2, 3 már nem az.

Nem tudom ezeket red flagnak tudjam e be.

És ezen kívül mondta azt hogy nélkulem nem megy el x nek az esküvőjére ahova hivatalosak voltunk, mégis elment és azt mkndta nem szedett fel ittas csaj koszoruslányokat(nem tudom hogyan viselkedhetett mert amúgy elmondása szerint ő ivott is, ott is aludt, másnap csak délben indult haza)

De akkor megvan a 3. red flag is.

Ezekről vélemény?

2022. okt. 25. 13:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!