Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Feminista csajok vagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feminista csajok vagy a feminizmussal szimpatizálók miért vannak felháborodva, hogyha egy férfi azt mondja, hogy házias nőt szeretne?

Figyelt kérdés
Ez nem azt jelenti, hogy házicselédet szeretnék, mert nyilvánvalóan én is csatlakoznék a házimunkába. Számomra azt jelenti, hogy egy olyan nőt szeretnék akinek nem a munka a mindene és nem az állandó bulizás, hanem szereti az otthoni légkört ápolgatni, szívesen főznénk egy jót egymásra. Olyan érzésem van, hogy a nőknék menőbbnek számít az, ha kidolgozza a belét és előadja a független nőt, akinek nincs szüksége pasira, ha mondjuk házias és szeretne egy harmónikus kapcsolatot akkor a patriarchális elnyomást szeretne. A sok munka és a túlzott függetlenség diktátuma az vajon nem elnyomás?
2022. okt. 24. 15:50
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%

+1👍 A 30asnak

Én várom a kérdezőnek a kommentjet rá!

2022. okt. 24. 20:03
 32/36 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavar, ha ilyen nőt akar valaki, az zavar, ha olyanokat mond, hogy MINDEN nő legyen ilyen, vagy számonkéri azon, aki nem ilyen, hogy miért nem ilyen.
2022. okt. 25. 00:18
 33/36 anonim ***** válasza:
93%

Ha kidolgozom a belem, azért pénzt kapok, ami a biztonságomat jelenti. Mert akármi megtörténhet, elhagy a férjem, meghal, stb.. akkor nem kell csupasz picsusszal ott állnom, hogy most mi a csöcsömet csináljak pénz nélkül. Ráadàsul több hosszú év/évtized otthon libegés után senki nem fog nekem olyan munkát adni, amiből el tudom tartani magam+ a gyereke/ke/t.

Mindenben a rosszat látjuk? Igen, mert rengeteg előttünk a rossz példa. Nem kell mindenért elválni? Sok minden van, amit nem lehet megjavítani, meg erőltetni sem kellene, mert még rosszabb lesz.

Egy romantikus álomvilágban élsz...

2022. okt. 25. 23:44
 34/36 anonim ***** válasza:
92%

Ezenkívül milyen már az, hogy a férjemtől kellene pénzt kuncsorogni, ha valamire szükségem lenne.

Tök megalázó

2022. okt. 25. 23:47
 35/36 anonim ***** válasza:
0%
Mert valamiert keptelenek nokent viselkedni, es ezzel akarnak kompenzalni. En sose allnek le olyan ferfivel aki az egyenloseg hive, az az en szememben egy kiherelt tartas nelkuli papucs aki becsicskult a modern divatnak meg a feministaknak.
2022. nov. 14. 19:03
 36/36 anonim ***** válasza:
86%
Mert a házias szóra bekapcsol a vészjelző. Aki egy önmagára és a környezetére igényes nőt akar az így is fogalmaz. Aki "háziasat" akar az egy stepfordi feleségről ábrándozik és azt azonnal kukázza minden értelmes nő aki átlát ezen.
2022. nov. 14. 19:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!