Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki vagy inkább nem?
Létezik ilyen, de sajnos nem várhatod el, hogy ezt elfogadja.
Ez egy nagyon bonyolult szituáció, de valószínű mindenféleképoen Te fogsz kijönni rosszúl belőle. Válaszút elé fognak állítani. Lehet jogosan.
"Párommal 1honapja vagyunk együtt."
Te tudod mennyire zúdíthatsz a párodra egy érzelmi cunamit!
Egyébként ha fontos vagy neki, akkor miért ne.
Ezek után a lány helyében biztos megmondanám, hogy inkább aludj vele, nem állok közétek.
Mondjuk föl nem foghatom, hogy akkor miért szakítottatok.
együtt aludtunk... - bocs, lehet, hogy hülye kérdés, de egy ágyban, vagy csak egy szobában, egy lakásban. És miért.
Csak mert én voltam olyan szituban, hogy egy nő barátommal, akivel még kézfogás sem volt közöttünk, nemhogy puszi (valahogy így alakult - pedig én ÁLTALÁBAN szeretem, de nála éreztem, hogy ez nem jó) szóval együtt karácsonyoztunk, miután elhagyta a pasija, és egyedül volt, és ott aludtam nála vele egy szobában - ő a galérián, én meg lent, és semmi, de semmi nem volt.
Ha meg tudod a pároddal beszélni, hogy volt egy barátnőd, akivel teljesen átlényegült a kapcsolat, már csak mint barátra gondolsz, mert annyit segített, stb. és ezt megérti, és elfogadja, akkor ok, ha megmondod, hogy hálás vagy neki, és ott segítesz neki, ahol tudsz, de én ezt az együttalvás bevallását hanyagolnám, örülnék, ha ezt megértené.
Azt meg az exnek kell megérteni, hogy több ilyen együttalvásos dolog nem lesz - ha arról van szó, hogy valami építkezéses, stb. dolog van, ami több napot vesz igénybe, és ezért, akkor viszont úgy, hogy a párod is jelen lehet, és a pároddal alszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!