Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szóval, adott egy 2 évvel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szóval, adott egy 2 évvel fiatalabb lány, aki egy ideje kis túlzással udvarol nekem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem is ismerjük egymást extrém módon, csak párszor találkoztam vele eddig, huzamosabb ideig sem beszéltünk egymással, viszont mikor Facebookon elkezdtünk beszélni ott nyílt meg az életéről, hogy szar a kapcsolata a párjával csak ígérgeti hogy meg fog változni, (veri a csajt,plusz alkoholista is), viszont ha elhagyná, azt mondja hogy akkor meg öngyilkos lesz.

Pár hónap múlva tölti a 18-at, és azzal az ürüggyel kölzözne rokonhoz, és onnantól kezdve fordítaná komolyra a dolgot velem. Egyébként helyes leányzóról van szó, csak furcsa hogy Facebookon már olyanokkal bombáz hogy szeret engem stb, még tényleg nem ismerjük egymást annyira.

Szerintetek érdemes lenne megpróbálnom vele? Vagy inkább óckodjak a dologtól? Elvégre én már jó ideje egyedülálló vagyok. Válaszaitokat előre is köszönöm!

20F

2022. okt. 23. 19:34
 1/2 anonim ***** válasza:
82%
Problémás a csaj, van egy kis eszed akkor annyiban hagyod
2022. okt. 23. 20:04
 2/2 anonim ***** válasza:
Hozzád szeretne költözni, ezt készíti elő.
2022. okt. 24. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!