Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes belém egy sokkal fiatalabb lány. Hogy kezeljem helyén a szituációt?
Pár napja tudtam meg, hogy szerelmes belém egy 14 éves lány, amivel önmagában sem gond nem lenne, de én 19 vagyok. Sulin belül is sokat segítettem neki, ráadásul azonos útvonalon megyünk haza, úgyhogy sok a kontakt. Eddig is fura volt, mert néha pl. a csókolózásra terelte a témát, meg néha megkért, hogy öleljem meg elköszönés előtt, de mostanra már biztosan tudom, hogy mi a helyzet. Tényleg egy nagyon cuki és nagyon szép lány, de egyrészt nekem más tetszik, másrészt tartok a korkülönbségtől. Megbántani viszont semmiképp sem szeretném.
Szerintetek mit tegyek? Mi lenne a helyes döntés?
F
Az lenne a legtisztességesebb, ha ezt így elmondanád neki, ahogyan itt is leírtad.
Ezzel egyrészt neki is jó, mert nem reménykedik tovább.
Másrészt neked sincs semmi vesztenivalód, hiszen van másik.
De szerintem itt arról van szó, hogy nagyon imponál neked ez a csaj is, csak önző vagy és inkább azzal nyugtatod a lelked, hogy nem akarod megbántani, holott mint az ki is derült ezek szerint az neked lenne rossz, ha nem így lenne, ahogy van.
#4 "De szerintem itt arról van szó, hogy nagyon imponál neked ez a csaj is, csak önző vagy [...] és az neked lenne rossz, ha nem így lenne" - Bárcsak így lenne... Barátként szimpi, tényleg kedves és aranyos, de semmit nem érzek iránta.
#6 Szerintem ezt fogom tenni.
Minden értelmes választ köszönök!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!