Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férfiak és nők között egyenlőség van, akkor elfogadható az egy párkapcsolatban ha egy pasi férfitangát hord, mert ő abban érzi jól magát?
Figyelt kérdés
2022. okt. 23. 19:12
11/15 anonim válasza:
Tőlem. Az se érdekel kérdező ha mellet növesztesz és melltartót hordasz ezentúl.
12/15 anonim válasza:
Szerintem undorító, de felőlem hordjon, max én nem járnék vele. Ettől függetlenül mindenki hordjon amit akar, max nekem nem jön be. Szandál zoknis csávóval sem járnék, de ettől függetlenül hordja ha akarja.
13/15 A kérdező kommentje:
Szerintem túlságosan kritikus vagy másokkal szemben.
2022. okt. 23. 22:42
14/15 anonim válasza:
#13 annyira vagyok kritikus amennyire szeretnék. Attól hogy valaki úgy érzi jól magát, nekem még nem fog tetszeni
15/15 anonim válasza:
Nem egyenlőség, egyenjogúság van. Azaz mindenki eldöntheti, hogy ő hogy akar élni. A férfi is hordhat tangát, ha akar, de joga van a nőnek is dönteni, hogy neki vonzó-e egy tangás férfi. Nekem nem az, ezért nem fogok vele összejönni, de ha másnak nincs vele baja, hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!