Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny vagyok pedig csak barátok vagyunk, veletek volt már ilyen?
normális válaszokat kérnék ha lehet, engem nagyon zavar ez a dolog de nem tudom mit tehetnék és nem tudom miért van.
és nem növöm ki, nem vagyok már gyerek.
fiatalabb koromban én is "féltékeny" voltam egy barátomra. de nincs rá okod. egy embernek sok haverja lehet, de barátja kevés.
mivel velem is megesett szerintem normális. és mért csak rá? mert őt tartod valószínűleg annyira közeli barátnak hogy félted hogy elveszted a barátságát. talán nem érzed úgy hogy ő neki is te vagy az igaz barátja. én annó így éreztem, magamból indulok ki. de a vége az lett hogy a barátból haver lett.. a régi szép emlékek maradtak, de a barátság megkopott. sajnos.
(így jobb?)
Megkérdezhetem hány éves vagy? :)
Velem is kb ez van és én sem értem.
a)leszbikus vagy, csak még nem jöttél rá
b)nincs több barátod, és félted, hogy valakivel jobban fogja magát érezni, te pedig elveszíted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!