Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tavkapcsolatokat meddig működnek?
Figyelt kérdés
A ti tapasztalataitokra vagyok kíváncsi2022. okt. 22. 11:59
1/6 anonim válasza:
Nálunk 4 évig működött, utána összeköltöztünk. Azóta is együtt vagyunk, az esküvőnket tervezzük.
Szerintem működhet egy párkapcsolat, de mindenképpen ki kell tűzni egy határidőt, amikor összeköltöztök, másképp értelmetlenné válik az egész.
2/6 anonim válasza:
2 éve vagyunk együtt. Még 2 3 év lett volna hátra. De mivel teherbe estem, ezért februárban költözünk össze.
3/6 anonim válasza:
4 évig működött. Nyilván ehhez nagyon sok minden kellett, sok mindent kellett feláldozni. Nem kevés pénzre és energiabefektetésre volt szükség, mivel nálunk országok közötti ingázásról is szó volt. Mivel az online tér és a kommunikáció volt az egyetlen összeköttetés amikor nem voltunk fizikailag együtt, megkockáztatom, többet beszélgettünk mint más, hagyományos párkapcsolatban élők. Viszont, már az elején tudtuk, hogy meddig akarjuk, tudjuk ezt a kapcsolatot ilyen távolsággal fenntartani, így megvolt a végdátum - mármint nem a szakításra, hanem az összeköltözésre. Ez meg is történt, azóta is együtt vagyunk immár 9 éve, 4 éves házasokként.
4/6 anonim válasza:
Nálunk működik több, mint két éve. Most már azért többet tudunk együtt lenni, de így is van, hogy több hétig nem találkozunk.
5/6 anonim válasza:
Mi 14 hónapja vagyunk együtt.Sajnos ritkán tudunk találkozni,pedig országon belül vagyunk mindketten.Minden nap beszélünk,videóhívás,chat,e-mail,de nyílván egyik pótolja a személyes találkozás varázsát.
Jelenleg a jövönk ködös,nincs egy fix határidő se egy dátum,hogy mikor találkozunk legközelebb,így most úgy érzem céltalanná vált a kapcsolatunk.
Ha tudom előre,hogy így alakul nem mentem volna bele a kapcsolatba.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Tulajdonképpen azért kérdeztem mert nem rég kezdtem bele egy tavkapcsolatba
2022. okt. 23. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!