Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igen, még egy távkapcsolatos kérdés... Budapest-Debrecen távkapcsolattal kapcsolatban mi a véleményetek, tapasztalatotok?
Figyelt kérdés
Ismertek olyat, akinek ez működött? Mi a véleményetek egy ekkora távról?2022. márc. 14. 17:30
1/7 anonim válasza:
Két ismerősöm is él pont ugyanebben a távkapcsolatban illetve én is hasonló távolsággal élek párkapcsolatban. Hosszútávon azt kell mondjam hogy nem működik. Akkor van értelme ha belátható időn belül megszűnik a távolság. (Saját esetemben meg az ismerőseim esetében pl szeptembertől már nem távoapcsolat lenne)
4/7 anonim válasza:
Vannak olyanok, akik valójában maguknak valók, nekik lehet jó. Az átlagnak egy darabig igen, de ha komoly, akkor az egyik mozduljon. Én Győr-Budapest között ingáztam felváltva a barátnőmmel, többnyire hétvégén találkoztunk. Fiatalon még bírtam, és pár évig együtt is voltunk. Nem a távolság miatt mentünk szét.
5/7 anonim válasza:
Hosszútávon nem fog menni SZERINTEM, én tapasztalatból mondom pontosan ugyanebből a távból. Persze kivételek akadhatnak. Good luck
6/7 anonim válasza:
Nekünk 3 éve jól működik: a kedvesem Budapesten, és Debrecenben. Felváltva utazunk egymáshoz. Talán őszre megoldódik, mert elkészül a lakásunk, és akkor végre Debrecenbe költözik, és egybe kelünk!:)
7/7 anonim válasza:
Elég nagy a távolság.
A korotokról, jövőképetekről nem írtál. Kész az egyikőtök feladni a megszokott életét, és nagyon ritkán látni a családját barátait, ha összeköltözésre kerül a sor? Egyáltalán reális az összeköltözés most, vagy 14-15 évesek vagytok, és még viszonylag messze van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!