Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy nő ha megdicsér egy pasit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő ha megdicsér egy pasit hogy "úristen hogy világítanak a szemeid, milyen szép kékek" az lehet hogy bejövök neki, vagy csak egy sima bók és ennyi?

Figyelt kérdés
2022. okt. 21. 10:02
 1/8 anonim ***** válasza:
83%

50-50

Bár kontext alapján elég drogos buli lehetett

🤣🤣

2022. okt. 21. 10:08
 2/8 anonim ***** válasza:
74%
Inkább arról van szó, hogy tetszel neki.
2022. okt. 21. 10:09
 3/8 anonim ***** válasza:
80%
Vaaagy amint mondta, szép színe van és ennyi.
2022. okt. 21. 10:18
 4/8 anonim ***** válasza:
88%

Én nőként simán megdicsérek férfiakat is, ez nem jelenti nálam azt, hogy tetszene. Sőt, hamarabb dicsérek meg egy olyan férfit, aki nem tetszik, mint aki igen.

Szerintem ez nagyon személyiségfüggő, hogy kinél mit jelent egy ilyen bók.

2022. okt. 21. 10:21
 5/8 anonim ***** válasza:
82%
Eddig az volt a baj, hogy a férfiak nem kapnak csak ügy bókokat, most meg már félre is értik. Fasza.
2022. okt. 21. 11:35
 6/8 anonim ***** válasza:
45%
Megkérdezném, "színvak-e vagy", mert az én szemem sötétbarna színű, ha kék akkor vagy legyőztek a White Walkerek vagy épp a halálomon vagyok. AKA: Haldokló - szintén sötét szemszínnel rendelkező - rokonomnak a halálos ágyán "kikékültek"/"kiszürkültek" a szemei halála előtt 1-2 nappal (és nem, nem vakság). Rendkívüli mértékben ijesztő volt.
2022. okt. 21. 12:57
 7/8 anonim ***** válasza:

Maximus:

Igazi csajozós duma megint 🤣

[link]

🤣🤣

2022. okt. 21. 13:06
 8/8 anonim ***** válasza:
67%
Csak sima small talk.
2022. okt. 21. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!