Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azokat a "mamahoteles" férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azokat a "mamahoteles" férfiakat is elítélik a nők, akikben amúgy megvan a hajlandóság a különköltözésre, csak még nem lépték meg?

Figyelt kérdés
2022. okt. 20. 19:25
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
24 "arányosan elosztva" Nemvéletlenül írtam, hogy jobban járnék, ha rendesen fizetnék. Egy albit sem úgy adsz ki, hogy legalább a rezsit fizessék.
2022. okt. 21. 18:28
 32/40 anonim ***** válasza:
90%

Ja igaz, az albérlet ilyen szinten szimpla nyerészkedés, másokból megélés meló nélkül. 🤮 Persze ha te így akarsz pénzt keresni, a te dolgod.

Amúgy ha a gyereked a rezsi x részét fizeti, már azzal is előrébb vagy mintha az egészet neked kéne. De nekem aztán édes mindegy. Felőlem a gyerekedtől is kérhetsz pluszba lakbért is, bár úgy, én személy szerint nem tudnék tükörbe nézni, de ez én vagyok.

Hogy te mit hogy intézel, a te dolgod. Van aki simán kitessékeli a gyerekét otthonról hogy albérlőt fogadjon, ilyen esetről is hallottam, hát az is mindenkinek a maga dolga.

Az én családom inkább él egy házban ( 2 lakrészben) velünk rezsit megoszva, mint idegenekkel lakbért szedve hogy abból nyerészkedjenek.

2022. okt. 21. 18:44
 33/40 anonim ***** válasza:
75%
Jó, hát aki kényelmes az sz is marad. Olyan ez, mint a hajléktalanok. Ha halálra fagy akkor sem megy el dolgozni, inkább a pia meg a seggmeresztés
2022. okt. 21. 19:46
 34/40 anonim ***** válasza:
42%

Ismertem egy férfit, de végül jól döntöttem hogy szétmentem vele.

33 évesen otthon lakott, és hajlandósága nem volt arra hogy változtasson az életén. Simán elvolt minimálbéren, miközben sokkal többet is kereshetett volna, mert nem volt hülyegyerek, csak lusta. Nem akar felépíteni egy teljes önálló életet, csak a kényelem kellett neki, arról nem beszélve, hogy arra várt mikor örökli meg a lakást az egyik öreg rokonától, hogy majd abban lakjon. Én ezt ítélem el, hogy semmivel se többet nem tesz az asztalra a szükségesen kívül. Sosem fog önállósodni az ilyen.

2022. okt. 21. 21:52
 35/40 anonim ***** válasza:
60%
32 de ha nem lakna velem, annyival kevesebbet kéne fizetnem. Ő is használja az áramot és vizet. Ki mondta, hogy nem dolgoznék, sőt vannak kollégáim akiknek kiadó lakásuk is van. Ez amit felhoztam csak egy példa volt. Nem nyerek vele, hogy itthon van és nem vesztek vele. VAgyis veszteni annyit, hogy nekem kéne mosni továbbra is a szaros alsóit, meg főzni rá. Ezt akárhogy is próbálod nem lehet szépíteni.
2022. okt. 21. 21:55
 36/40 anonim ***** válasza:
31%
Ha egy nő lakik a szüleivel, és még egy tejbegrízt sem tud megfőzni, az anyja mossa a szöszös tangáit, az apja szerel meg mindent helyette, akkor azzal senkinek semmi baja...
2022. okt. 21. 23:53
 37/40 anonim ***** válasza:
24%

Hát engem nem érdekel ha a férfi az a szüleivel lakik,ha mellette önálló.

Én 4 éve egyedül élek albérletben,tavasszal fogok anyumhoz haza költözni, mert nagy házban lakik,egyedül nem tudná fenntartani (vagyis helyesebben nehezen)plusz beteges is ,nyugodtabban vagyok én is ha a közelben vagyok, együtt fogjuk fizetni a rezsit,takarítani, főzni inkább én fogok,mert mint írtam beteges,emiatt én jobban bírom.

Hogy ki mit szólt ehhez pont nem érdekel!

2022. okt. 24. 23:14
 38/40 anonim ***** válasza:
100%
37 téged azért nem érdekelne, mert hasonló cipőben jársz. Önmagára pedig próbál az ember nem kritikus szemmel tekinteni.
2022. okt. 25. 13:59
 39/40 anonim ***** válasza:
50%
Jelenleg albérletben lakok egyideje, soha nem érdekelt hol lakik a férfi, ha anyumnak nem kéne segítség nem költöznék haza. Úgyhogy nincs mi miatt kritikus szemmel nézni magamra.
2022. okt. 25. 18:56
 40/40 anonim ***** válasza:
68%
egomentés ez nem több.
2022. okt. 25. 19:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!