Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jobb lánynak lenni mint fiúnak?
Mert: sminkelhetsz, sírhatsz (senki nem fog megszólni érte),lehet többszörös orgazmusod :-), vehetsz fel szoknyát és nadrágot egyaránt, lehetsz gyenge- a pasik majd megvédenek. Most ennyi jutott eszembe.
De pár dolog miatt jobb lehet fiúnak lenni:
Pl. nincs menses, nem eshetsz teherbe, senki nem várja el hogy rendben tartsd a dolgaidat :-) Üdv, R.
Mert jobb csajnak lenni, mint pasinak és kész!!
Aki nem szeret nő lenni, az átoperáltatja magát fiúnak xD <--hát vannak ilyenek...
Giselle
Nagyon sokban szerintem jobb, bár még nem próbáltam fiú lenni! Először is gyermeknek adhatsz életet, amit a fiúk nem tudnak. Sajnos a mai lányok ezzel nem élnek. (33/lány vagyok)Nem elhanyagolható a többszörös orgazmus sem, bár nekem csak kétszer volt eddig. A mostani társadalmi elvárásoknak jobban meg tudnak felelni a nők:
"Mindig csinosan öltözködj, szépen sminkeld magad és kedvesen mosolyogj!" A ruházatban is sokkal változatosabb a női, mint a fiúké. Ha kedvem támad nadrág helyett szoknyát veszek fel, ha másra van kedvem, akkor pedig egy farmernadrágot. Sokkal olcsóbbak a női ruhák, csak össze kell hasonlítani a férfiakéval. Egyre több munkahelyen előnybe részesítik a nőket, persze ha nem szeretnél gyereket és a kevesebbel is beéred. A nők jobban viselik a lelki megrázkódtatásokat, viszont jobban is sírnak. Ez szükséges ahhoz, hogy felengedjek.
A nők mindig ápoltabbak, többet adnak magukra, ellenben a férfiakkal, akik sokszor csak hetente kétszer vagy háromszor fürdenek és legtöbbször büdösek. Fogat is max. egyszer mossnak és sokszor érzem, hogy büdös a szájuk. (Persze tiszetlet a kivételnek!)
Végül csak annyit: Most már a mai társadalom nagyobb értéknek tekinti a nőt, mint a férfit. Köszönhetjük ezt a feminizmusnak. :)Zsu
Szerintem azért jobb lánynak lenni, mert nem lehet annál szebb érzés, miután kinkeserves kínok köztmegszülöd a gyermeked és utána a karodba adják. Én még nem éltem át, de talán majd egyszer... NAGYON SZERETNÉM!!!!
Bár már elmúltam 16 és még nem volt barátom :(
Ezenkívül öltözkdés, nem kell mindig azt mutatnod, hogy milyen erős vagy(érzelmileg, testileg), mindig előre engednek a buszon XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!