Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, a csendes csajokat miért nem szolitjátok le soha?
Én is csendes vok de én fiú és nemtom miért lehet =)
16/f
azért mert egy csendes lánnyal nem lehet beszélni ergo unalmas.
tisztelet a kivételnek.. ha van ilyen
Én ilyet is, olyat is le szoktam szólítani. Szórakozóhelyen, buszmegállóban, vagy akár a metrón, vagy az utcán.
A tekintetük, mozdulataik és a mimika rengeteget elárul kapásból egy emberről. 50-100 csajból 1-et szólítok le és mindenféle van közöttük.
Sokat mászkálok a városban. Melóhely-suli-haverok-csajok-bulik-stb... nyitott szemmel járok, így naponta kb. 100 (korombeli) csajt látok. 1-1 csajt leszólítok naponta és beszélgetek vele, esetleg ha szimpatikusabb, akkor meg is hívom valamire és/vagy a telefonszámát is elkérem.
Ha nagyon szimpatikus, akkor később őt hívom fel, nem pedig egy másikat.
De van olyan, hogy meglátok egyszer-egyszer egy csajt és egyből tudom a tekintetéből, hogy ő már majdnem nyert. Az ilyennek általában vagy van pasija, vagy qrva messze lakik :-D. Vagy most ért véget egy hosszú kapcsolata és még olyan jó neki bánkódni és szarul érezni magát, hogy egy ideig még akarja folytatni a dolgot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!