Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez az incel őrület és miért csak itt látom ezt állandóan?
amúgy én is itt olvasom csak...és egy szánalom...és sokan még büszkék is rá..
soha sehol se baráti körben se rokonok se munkahely sehol nem hallom, ráadásul azt tudják mi az , a legtöbben nem is hallottak erről...van aki szerint olyan baromság mint régen az EMO-sok...
Nem őrület, csak a neten a férfiak azon része, aki kiszorult a párkapcsolati piacról is ki meri nyitni a pofáját!
Csak, hogy értsd ma mondjuk úgy elvárás, hogy barátnőd legyen, lényegében véve a sikerességedet mérik abban, hogy milyen jó nőd van! -igen most majd jönnek, azok, akik szerint a nőket nem kéne tárgyiasítani, ami jogos, csak akkor maguk a nők miért teszik ezt más nőkkel?
Mert ők is ebben mérik a férfiakat, hogy "na oszt van barátnője?" vagy "ez olyan ronda úgyse kell egy épkézláb nőnek se" stb.
Emellett igen az is benne van, hogy maguk az incelek is érzik ezt, hogy ők sikertelenek, plusz még le is nézik őket érte!
Tegyük fel szarul rajzolsz, ez oké mindenki elfogadja, nem néznek le érte, nem lehet mindenki egy született Van Gogh, de ha nincs párkapcsoaltod, akkor igen már lenéznek érte!
Végül a párkapcsolat (szerintem) kicsit túl van misztifikálva és maguk az incel férfiak is azt hiszik, hogy valami fantasztikus dologból maradnak ki.
Én magam ún. MGTOW vagyok, ami olyan férfit jelöl, aki önként nem akar párkapcsolatot. Ennek az oka, hogy sok hűhó semmiért az egész! Messze többet kell beletegyek egy párkapcsoaltba meg egy barátnőbe, mint amennyit az ad nekem. Így úgy vagyok vele, hogy hagyjuk a fenébe, majd mikor túl leszek a hatvanon keresek valami vénasszonyt, akit már megdugni sem kell, csak ha pofára esek a klotyóról felállva kihívja a mentőket! 😂
14-es: attól, hogy rosszak voltak a partnereid, nem jelenti azt, hogy a párkapcsolat alapvetően "sok hűhó a semmiért".
Szívből kívánom, hogy egyszer tapasztald meg az igazi szeretet. Mind adva, mind pedig kapva.
15! Nézd nekem nem adott semmit az életemhez maradjunk ennyiben, jobbára csak a teljesítmény kényszerre emlékszem belőle! Kicsit olyanok voltak, mintha lett volna egy másodállásom csak nem kaptam érte pénzt. Most így lassan negyven évesen nem kell még plusz teher az életemben. Árt a szívemnek! 😂 A legutóbbi barátnőmmel is én szakítottam, nem ő egyszerűen torkig voltam azzal, hogy "elvárás-elvárás-elvárás"! mert szinte csak az volt!
A nőkkel én szívesen töltöm az időmert, de amint barátnő lesz belőlük már nem elég, ha jól érzed magad velük, hanem jönnek az elvárások, hogy ennyi és ennyi idő múlva költözzünk össze, hogy ő gyereket akar, hogy ne menjek külföldre dolgozni, de közben legyen pénzem, naponta legyen szex -igen fun fact van olyan pasi, akinek ez nem vágya, nekem heti kettő bőven elég- blablabla! Elegem lett! Megmondtam, hogy ez így nem megy, ha mindig csak hisztizik, mikor nem azt csinálom, amit ő szeretne.
Ennek volt három éve, azóta tök jól elvagyok! Amúgy érdekes, hogy van több női barátom, és ők több örömet szereznek nekem mint a barátnői korábban együttvéve! Tudod mivel? Azzal, hogy nem várják el, hogy "FÉRFI" legyek, csak lehetek ÉN! Nekem ez bőven elég!
16! Szerintem kevés hozzám hasonló van, vagyis én még nem nagyon találkoztam "velünk"! Szóval nem tudom miről "beszélünk"!
Az incel kifejezest a gyakorin kivul sohasem lattam hallottam.
Sikertelen, flusztralt, kenyszerkepzetes, fobias, komplexusos emberek amugy vannak mindenhol. Sot, rengeteg, nemtol fuggetlenul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!