Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha heti 3-4 alkalommal eljárok egy lakásos prostihoz, mindig adok neki 50% borravalót és szép lassan a tudtára adom, hogy nagyon gazdag vagyok (legalábbis hozzá képest, az Ő szemszögéből) akkor előbb vagy utóbb a barátnőm akar majd lenni?
Figyelt kérdés
És persze ha kedves vagyok hozzá.2022. okt. 16. 19:11
11/13 anonim válasza:
Jarj prostihoz. Sikerulni fog.
12/13 anonim válasza:
Ne gondold azt, hogy te vagy az egyetlen kuncsaft, aki megpróbálná megvenni barátnőnek.
13/13 anonim válasza:
Nem tudom ki számít átlag magyar hivatásosnak. Szerintem a 40+ éves, már kiélt, kicsit husisabb (nem az a szupermodell lány csinibaba) nők keresnek havi 500-600e körül, ha minden nap hirdet, és napi 1 vendége biztosan van. Ő az alsó szint.
Aki a címlapon hirdet, napi 2-3000+ megtekintéssel, 0-24-ben elérhető Budapest belvárosában, ő 3+ millió körül alaphangon keres (de valószínűleg 30-40e órabérrel 4-nél is többet).
Milyen átlagra gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!