Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van elájulva magától...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van elájulva magától egy nő ha gazdag barátja van?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm aki 22 éves korában összejött egy nála legalább 12 évvel idősebb de nagyon gazdag férfivel. A férfi kereskedőcsaládból származik és milliárdosok. A család háza előtt mindig a legújabb Porscheék, BMW sorakoznak. A most 28 éves nő egy nagyon szegény mezőgazdasági munkákkal foglalkozó családból származik, szülei 60 m2 társasházi lakásán még most is hitel van. Ezt abból tudom hogy ismerem a nő anyukáját aki többször is megsértett már a rosszindulatú megjegyzéseivel amik a dicsekvéséből és a kisebbségi komplexusából adódnak.

Pedig én csak 3 évvel vagyok idősebb a kérdésben szereplő lányánál.

Ilyeneket hallottam anyukától “Neked miért nincs autód, mint a lányaimnak hiszen minden fiatal lány autóval jár.”

“Nekem milyen szép lakásom van (15 éves társasházban lévő 60 m2/ 3 szobás de hiteles lakás), te pedig milyen régi lakásban laksz” (45 éves társasházházban lévő 90 M2 hitelmentes lakás).

“Nézd van nekem Nespresso kávéfőzőm, csak ezt isszák reggelente a lányaim”.

A lányának egy OKJ végzettsége van, nekem egyetemi diplomám.

Már 6 éve vannak együtt a férfivel, tavaly a férfi által épített villába beköltöztek plusz kapott egy fehér kiskutyát és egy jeggyűrűt. A jeggyűrűt anyuka lefotózta és mindenkinek megmutatta az ismeretségi és rokoni körben. De amint befejeződtek a munkálatok “anyós-jelölt” ment kitakarítani a házat, de nem is értem hogyan képes a férfi a milliárdos vagyonával elfogadni hogy “anyós-jelölt” jön takarítani..?! Nem lenne egyszerűbb egy takarítónőt fizetni és nem a barátnője anyját befogni?

A kérdésem lényege az lenne hogy a szóban forgó 28 éves nő hihetetelenül el van ájulva magától (anyuka azért picivel szolidabb és butább is a folyamatos dicsekvése mellett). Beképzelt, öntelt és extrém módon fenn hordja az orrát és másokat lenéz. Egy étteremben is képes úgy viselkedni a párja mellett mintha csak Meghan Markle lenne a brit királyi családból. Mindig nagyon drága dolgokban jár úgy mint MCM táska és sok százezres sportcipők, de ezt a férfi vásárolhatja mert 240 ezer forintot keres egy magánoviba ahol dolgozik. Ebből nem tellene 400 ezres hátizsákra. Miközben egy 1,5 méretes, barna bőrű/sötétbarna hajú teljesen átlagos külsejű nő. Több diplomás barátnőim nem viselkednek igy.

2022. okt. 3. 19:20
1 2
 1/12 Noren1989 ***** válasza:
100%
Xarni rà, kisbaràtom. Az ő dolguk, te meg nem leszel boldogabb az intrikàtól, ahogy làtom.
2022. okt. 3. 19:23
 2/12 anonim ***** válasza:
93%

Megsúgom, azért, mert (még) büntetlenül mindent megtehet, mert senki nem osztotta ki még rendesen (már ha tényleg olyan stílusban kommunikál az emberekkel, ahogy írtad). Ha egyszer majd lepattintja a fószer egy fiatalabb kinézetű klónja miatt, akkor nem lesz ekkora arca, hidd el.

De téged ez miért is foglalkoztat? Miért állsz/vagy velük kapcsolatban? Ilyen életet szeretnél magadnak? Ahelyett, hogy a saját céljaidra fókuszálnál, ezekre az emberekre, főleg erre az ingyenélő díszmadárra pocsékolod az értékes energiáidat. Csinálj valami értelmeset inkább. Amitől jobban érzed magadat és elfelejted, amiket fentebb írtál. Ezeket az embereket közben meg messzire kerüld el. Nincs értelme velük foglalkozni.

2022. okt. 3. 19:35
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
A sok pénz minden nőt megbolondít, valószínűleg te is megváltoznál a helyébe.
2022. okt. 3. 20:12
 4/12 A kérdező kommentje:

Nagynéném barátnője a lány anyukája (48 év körüli anyuka). Voltam is náluk egyszer nagynénémmel, de az a másfél óra jó időre elvette a kedvem. Ilyen kedves aranyosan képes a másikba belegázolni a megjegyzéseivel és a dicsekvésével.

A lányával pedig egy vendéglátóhelyen futottunk össze illetve barátnőm dolgozott vele egy helyen.

2022. okt. 3. 20:18
 5/12 A kérdező kommentje:

Sok éve van a szüleimnek Nesspresso kávégépe de azért nem adnám elő magam “hogy ez micsoda dolog és hogy milyen menők vagyunk mert telik erre nekünk” de közben anyuka soha életében nem volt egy Nespresso üzletben és tuti hogy a lánya milliomoséknál látta és onnan vette az ötletet otthonra. A lánya 22 evesen atcuccolt gazdagék családiházában a férfi családjával együtt lakni, még a villa megépítése előtt évekkel.

Nagynéném barátnője innen ismerem, egyszer voltam náluk, néha átmegy nagynénémhez mert kozel laknak és volt olyan hogy ott voltam nála és éppen átjött ő is. Ezenkívül az utcán futottam bele.

Amikor nekem nem volt munkám avval dicsekedett hogy mind a két lánya dolgozik (én meg nem).. De a lánya viselkedésén és a barátnőm által elmondottakan (vele voltam azon a vendeglatohelyen) teljesen megdöbbentem.

2022. okt. 3. 20:25
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Hat meg csak csinos 28 de mar egy 42 eves pasija van aki mar csak rondulni fog. Nincs igazi szerelem az eleteben, vasarlassal es finnyas viselkedessel tolti ki a napjait. Aki szerelmes, az boldog, aki boldog, az kedves, aranyos, segitokesz stb.
2022. okt. 3. 20:44
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Azon gondolkodtam el, vajon mit tudhat egy 400 ezres hátizsák? Vannak dolgok amik egyszerűen nem ernek annyit, funkciojukbol adodoan, mint amennyit elkernek értük a markajelzes miatt.
2022. okt. 3. 22:10
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Te kepes lennel egu 400000-es hatizsakert meg egy messpresso gepert leszopni a fickot? O kepes ra. Nem biztos, hogy boldog tole, de ez legyen az o baja. Neked mi bajod van?
2022. okt. 3. 22:18
 9/12 anonim ***** válasza:
69%
12 év korkülönbség azért nem egetrengető. Dolgozik is mellette. Szerintem te csak szimplán féltékeny vagy rá.
2022. okt. 3. 22:32
 10/12 A kérdező kommentje:

Nem itt az a fő probléma hogy a csaj hihetetlenul el van ájulva magától és ez zavaró. A Nespresso kávégép és a kapszulás kávé az anyja buta agyréme volt és nagyzolása, de olyat én is tudok venni.

Engem nem érdekel mit csinál a férfivel csak azt nem tudom megérteni hogy egy tanulatlan buta liba hogyan van ennyire elszallva magátol mert egy pénzes férfi agyába fekszik be miközben egy orvos ismerősöm sokkal szolídabb.

2022. okt. 3. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!