Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van elájulva magától...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van elájulva magától egy nő ha gazdag barátja van?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm aki 22 éves korában összejött egy nála legalább 12 évvel idősebb de nagyon gazdag férfivel. A férfi kereskedőcsaládból származik és milliárdosok. A család háza előtt mindig a legújabb Porscheék, BMW sorakoznak. A most 28 éves nő egy nagyon szegény mezőgazdasági munkákkal foglalkozó családból származik, szülei 60 m2 társasházi lakásán még most is hitel van. Ezt abból tudom hogy ismerem a nő anyukáját aki többször is megsértett már a rosszindulatú megjegyzéseivel amik a dicsekvéséből és a kisebbségi komplexusából adódnak.

Pedig én csak 3 évvel vagyok idősebb a kérdésben szereplő lányánál.

Ilyeneket hallottam anyukától “Neked miért nincs autód, mint a lányaimnak hiszen minden fiatal lány autóval jár.”

“Nekem milyen szép lakásom van (15 éves társasházban lévő 60 m2/ 3 szobás de hiteles lakás), te pedig milyen régi lakásban laksz” (45 éves társasházházban lévő 90 M2 hitelmentes lakás).

“Nézd van nekem Nespresso kávéfőzőm, csak ezt isszák reggelente a lányaim”.

A lányának egy OKJ végzettsége van, nekem egyetemi diplomám.

Már 6 éve vannak együtt a férfivel, tavaly a férfi által épített villába beköltöztek plusz kapott egy fehér kiskutyát és egy jeggyűrűt. A jeggyűrűt anyuka lefotózta és mindenkinek megmutatta az ismeretségi és rokoni körben. De amint befejeződtek a munkálatok “anyós-jelölt” ment kitakarítani a házat, de nem is értem hogyan képes a férfi a milliárdos vagyonával elfogadni hogy “anyós-jelölt” jön takarítani..?! Nem lenne egyszerűbb egy takarítónőt fizetni és nem a barátnője anyját befogni?

A kérdésem lényege az lenne hogy a szóban forgó 28 éves nő hihetetelenül el van ájulva magától (anyuka azért picivel szolidabb és butább is a folyamatos dicsekvése mellett). Beképzelt, öntelt és extrém módon fenn hordja az orrát és másokat lenéz. Egy étteremben is képes úgy viselkedni a párja mellett mintha csak Meghan Markle lenne a brit királyi családból. Mindig nagyon drága dolgokban jár úgy mint MCM táska és sok százezres sportcipők, de ezt a férfi vásárolhatja mert 240 ezer forintot keres egy magánoviba ahol dolgozik. Ebből nem tellene 400 ezres hátizsákra. Miközben egy 1,5 méretes, barna bőrű/sötétbarna hajú teljesen átlagos külsejű nő. Több diplomás barátnőim nem viselkednek igy.

2022. okt. 3. 19:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Rohadtul nem szoktam a barmi okbol zavaro emberekkel foglalkozni. Keruld el, viselkedj ugy, hogy ok se keressenek. Problem solved.
2022. okt. 4. 01:42
 12/12 anonim ***** válasza:
Ilyen az akiknek soha nem volt és mindig írigykedtek.. jelenleg kiéli a komplexusait a világ és az emberek felé ezzel a mást degradálo ,magát felsobb rendunek tarto magatartassal.
2022. okt. 4. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!