Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemtudom hogy mit tegyek. Ti szakitanátok?
Ez pont, hogy rossz így. Ebből tényleg arra fog következtetni, hogy azért dobod, mert nem volt szex.
Csináld azt egy hétig, hogy te mondod meg, meddig mentek el. Tehát ő még húzná az agyad, te meg fogd meg a kezét, hogy nem akarod erőltetni, tudsz várni. De itt hagyd is abba, hogy őt izgatod, vagy hagyod, hogy ő csinálja. Ő se kapja meg teljesen azt, amit akar! Persze, hogy így van türelme veled hetekig játszadozni, ha ő megkapja azt (csókolózás, cirógatás, érezze, hogy beindultál), ami neki kell. Neki ennyi a jó az egész szexben.
Hát ne add meg neki! Kicsit cirogasd, kicsit puszilgasd a fülét, érezze a leheleted a nyakán, aztán ennyi. Amikor meg kéri, hogy még, akkor állítsd le, hogy te tudsz várni, nem erőlteted, de itt álljatok meg, mert neked rossz, ha csak felizgat, de úgy maradsz.
Ha kíván, akkor egy-két hét után beadja a derekát.
De szerintem ebből szakítás lesz. Utána meg te magyarázkodhatsz, hogy csak szexre hajtottál.
Szerintem sem ok hogy felhuz, te kenyeztesd öt aztán stop és felhaborodik hogy mi a gondod ezzel
Neki ez onigazolasnak kell hogy kívánod? Hülye játék
Én jó rég voltam fiatal lány, de anno ezt a viselkedést szűzkurvának hívták
#12 Egy gyors csók, és hagyd abba.
Valamit adj neki, de sose annyit, hogy elég legyen. Csak egy kis kóstolót a jóból.
Ő is ezt csinálja most veled, csak nála máshol vannak a határok. Az a lényeg, hogy ezt a határt most te szabod, és te mondod azt, hogy itt megálltok.
Esetleg randi előtt egy-két alkalommal segíts magadon, úgy lassabban is fogsz felizgulni. Ő is frusztrált lesz, mert elrontod a játékát. Egyszerűen hivatkozz arra, hogy újra és újra csőre tölt, felizgat, de nem elégülsz ki, és neked ez fájdalmas egy idő után, ezt meg nem várod meg. Akarod, kívánod, és egy szavába kerül. De ez a játszadozás neked nem jó. Inkább kivárod, amíg szexelni akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!