Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemtudom hogy mit tegyek. Ti szakitanátok?
Egyelőre szakítás helyett próbálj vele beszélni. Ha nem fogyatékos, akkor meg kell értenie, hogy neked is vannak határaid. Például csak csók lesz addig, amíg érzelmileg nem áll készen. A te igényeid ugyanolyan fontosak.
Ha nem érti meg, hogy mi a probléma, akkor valószínűleg csak tudatosan szívat. Ebben az esetben tosztázd vele, hogy nem fair, hogy a te érzéseiddel játszik. Ezért szakítasz.
Meg mi az, hogy “rossz mész a vége? “
Nekiesel és megerőszakolod?! Lehet, hogy ezt érzi ő is. Én is félnék így melletted….
Nyugtasd meg, hogy szereted, és kívánod, meg szépnek látod, és akkor is élvezni fogod, ha elsőre technikailag nem tökéletes minden. Ugyanis őt szereted, és nem a rutinos szexet.
Azt meg én is értem, hogy egy nő bármikor mondhat nemet, és a fiam is erre tanítom. Na de azért lányomnak is elmagyarázom, hogy ha nem akar semmit, ne húzta a pasi agyát feleslegesen. Ennek mi értelme, hogy a kérdező kezdeményezzen, nyomuljon, a csaja rendesen izgatja kézzel, és utána nemet mond. Ez mindenki más szerint rendben van? Komolyan?
A csaj se egy szűz 14 éves kislány. Döntse el, hogy akar-e szexelni, és ha nem, akkor semmi gond. De nem is kell húzgálni senki farkát, meg pucéran dörgölőzni hozzá. Tessék akkor kézenfogva sétálni, csókolózni, meg szűziesen vágyakozni egymásra.
Az is tény, hogy egy pasinak akkor is van orgazmusa, ha a szex nem olyan jó. De ez nem jelenti azt, hogy csakis kizárólag a csaj igényeit kell figyelembe venni. Márpedig a kérdezőnek ez rossz, és ugyanúgy joga van azt mondani, hogy ne csinálja.
Valami nagyon nincs rendben a csaj fejében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!