Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasim szakítana, ha kövér lennék, illetve más miatt is beszólogat?
Éppen hízókúrát tartok, és mostanra úgy gondolom már majdnem elértem a célt. Pont erről beszéltem a barátomnak, mikor olyasmi hagyta el a száját, hogy “jó, csak légyszi ne hízz meg annyira, mint a barátnőjeid, mert nem tetszenél, ha olyan dagadtra zabálod magad”. Hát köpni nyelni nem tudtam… Egyrészt leszidtam, hogy folyamatosan kibeszéli a barátnőjeim. Másrészt nekem nagy erőfeszítés kellene, hogy felesleg rakódjon rám, és nem tudnék elhízni, de azért nagyon zavar a gondolat, hogy ha nem ilyen lennék, akkor nem is tetszenék neki. Én például nem foglalkozom azzal, ki hogyan néz ki. Részemről nem zavarna a súlyfelesleg rajta, és nem is szakítanék emiatt.
Másik dolog, hogy majd a jövőben műtétre megyek, ahol vágásokat ejtenek rajtam, és hát nyilván van nagyobb gondom is, mint a hegek megmaradása, de múltkor a barátom beszólt olyat fintorogva, hogy ő nem akarja, hogy ezek meglátszódjanak a testemen. Ami szintén rosszul esett, mert számomra ez elkerülhetetlen dolog, és neki ez a legnagyobb problémája, hogy mi látszódik meg, és mi nem..
Egyszerűen nem tudok ezekkel a beszólásokkal mit csinálni. Rosszul esett, de gyengének talàlom őket a szakításhoz. Ti hogyan reagálnátok?
Igazából ezek komolytalan beszólások.És van aki poénnak szánja, vagy kis piszkálódásnak.A párod nem tudom mennyire gondolta ezt komolyan.
Ha komolyan gondolta akkor valószínű őt valóban zavarná ha durván elhíznál.Hiába kedvelné a személyiségedet, az új külsőddel nehezen tudna azonosulni.És valószínű megcsalás lenne belőle, keresne magának mást, aki nincs elhízva.
A hegek már más kérdés, az azért nem ok a megcsalásra, de embere válogatja.Ha ilyenen fennakad,és emiatt mondjuk más felé kacsintgatna akkor nem igazán szeret téged!
"Én például nem foglalkozom azzal, ki hogyan néz ki"
Mi alapján választottál párt, ha teljesen mindegy ki hogyan néz ki? Bármihez képes vagy vonzódni, legyen az 18 éves tini, avagy 80 éves kopasz, pocakos apóka?
Ne is haragudj de első körben nem téged foglak védeni.
Miért kéne elfogadnia téged kövérként?
Neki és minden embernek a világon van egy ideálja amihez vonzódik. Szerinted ha úgy ismer meg, hogy túlsúlyos vagy neattán kövér akkor összejöttök?? Hát nem!
Ez mindenkinél így van, nem kezdeményez senki olyannál aki nem tetszik neki külsőre.
Utálom ezt az ócska szöveget, hogy ha szeretsz akkor kövéren is szeretni fogsz...ja persze csak épp a nemi életetek egy rakás sz**är lesz ami aztán mindent tönkretesz majd.
Az, hogy csak egyik, vagy másik dolog számít, az azért ilyen formában nem igaz. Felszínességnek tartom, amikor valaki 1-2 kilóért már problémázik, és sehogy nem tudom szerelemnek tartani azt, amikor mondjuk egy műtéti heg miatt már eldob, és legkisebb mértékben sem az egészséged aggasztja.
De azért vannak határok. Van, ami egyszerűen már nem vonzó, és ami már aláássa az intimitást. Hogy ez kinél mikor következik be, az már egyénfüggő. Én akármennyire is érzelemközpontú ember vagyok, ha barátnőm mondjuk egy 50 kilóval kövérebb lett volna, valószínűleg nem vonzódtam volna hozzá. Lehet, hogy jó barátok lennénk most, de elég kis esélyét látnám így a szerelemnek. Mint ahogy én sem hiszem, hogy 200 kilósan olyan szívesne tekintene rám. :D
De nagyon nem mindegy, hogy hán kilóról beszélünk. Nem mindegy, hogy 3, vagy 30.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!