Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig szokott készülődni a
barátnőtök/feleségetek?
Figyelt kérdés
Ahányszor mennénk vhova szórakozni vagy csak vásárolni menni, min. 2 órát készülődik és ezzel kiidegel. Már rég megjöttem volna a boltból, ő még mindig nem tudja melyik ruhát vegye fel, sminkelést pedig már nem is említem… Ő a 3. nő az életemben. Amire emlékszem, hogy az első az még rosszabb volt, olykor 3,5 órán át is bíbelődött…
Srácok, ti mennyit vártok rájuk átlagosan? Kort is írjatok. (26F)
Fél órával az ébresztő után szokott munkába menni, és zuhanyzik is reggel. Fiatal és szép, úgyhogy sminkelni hétköznapokon azt hiszem nem szokott, krémet ken csak magára. A körmével szerintem semmit nem csinál, rövid, tiszta. A hajmosást meg a szőrtelenítést este szokta intézni nem mikor megyünk valahova.
2022. okt. 14. 19:13
22/27 anonim válasza:
Ha hajat is mos rögtön előtte: akkor tíz perc + min. 30 a hajszárítás - sűrű, hosszú hajú nő -, smink kb 2 perc, pisi, öltözés és mehetünk.
38 ffi (ő 33 n)
De ha tudja, hogy megyünk valahová, 2-3 órával előtte megmossa a haját, hogy tuti megszáradjon, mire indulnunk kell.
2022. okt. 14. 20:52
23/27 anonim válasza:
Kb negyed óra alatt elkészülök, jó ronda lehet az akinek órákat kell kèszülödnie ahhoz, hogy kinèzzen valahogy :D
2022. okt. 15. 05:36
24/27 anonim válasza:
23-as: Már miért lenne? De egy extrémebb smink, haj időigényes, nem mindenki akar mindenhol natúran kinézni.
2022. okt. 15. 08:20
25/27 anonim válasza:
23: Ebben van valami, én tényleg az vagyok. Ezért utálom, amikor azt hangoztatják, hogy egy nőnek könnyű, csak egy kicsit adnia kell magára. És ez gyakran nőktől jön... Kíváncsi lennék a véleményükre, ha nekik is órákat kellene szenvedni egy vállalható kinézetért, mert szar szerkezetű a hajuk, szar a bőrük, a fogaik sem lesznek 2 percnyi kis bohóckodás után ragyogóan tiszták, hanem még egy csomót kell baszakodni azokkal is, meg úgy összességében mindenük szar, és nem győznek ellene tenni. Aztán hol van ez még a csinosságtól?! Annyira elég, hogy utcára lehessen lépni.
2022. okt. 15. 10:55
26/27 anonim válasza:
25# Én is ocsmány vagyok. Nem is értem miért kell mindenkinek “jól” kinéznie. Az utóbbi pár évben már egyáltalán nem érdekel mások véleménye, szakadt ruhában is simán végigjárom a várost. Kényelmesen, baszva mindenre. Sajnálnám azt az időt melyet öltözködéssel meg hezitálással töltenék el, csak mert megfelelési kényszerem van.
2022. okt. 15. 12:09
27/27 anonim válasza:
26 ezzel semmi gond nincs, amennyiben nem mész társaságba
a csövesek is szakadtan néznek ki, nem érdekli őket, mégis elvannak
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!