Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi ideig szokott készülődn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideig szokott készülődni a barátnőtök/feleségetek?

Figyelt kérdés

Ahányszor mennénk vhova szórakozni vagy csak vásárolni menni, min. 2 órát készülődik és ezzel kiidegel. Már rég megjöttem volna a boltból, ő még mindig nem tudja melyik ruhát vegye fel, sminkelést pedig már nem is említem… Ő a 3. nő az életemben. Amire emlékszem, hogy az első az még rosszabb volt, olykor 3,5 órán át is bíbelődött…

Srácok, ti mennyit vártok rájuk átlagosan? Kort is írjatok. (26F)

2022. okt. 14. 11:50
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Fél órával az ébresztő után szokott munkába menni, és zuhanyzik is reggel. Fiatal és szép, úgyhogy sminkelni hétköznapokon azt hiszem nem szokott, krémet ken csak magára. A körmével szerintem semmit nem csinál, rövid, tiszta. A hajmosást meg a szőrtelenítést este szokta intézni nem mikor megyünk valahova.
2022. okt. 14. 19:13
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha hajat is mos rögtön előtte: akkor tíz perc + min. 30 a hajszárítás - sűrű, hosszú hajú nő -, smink kb 2 perc, pisi, öltözés és mehetünk.

38 ffi (ő 33 n)

De ha tudja, hogy megyünk valahová, 2-3 órával előtte megmossa a haját, hogy tuti megszáradjon, mire indulnunk kell.

2022. okt. 14. 20:52
 23/27 anonim ***** válasza:
8%
Kb negyed óra alatt elkészülök, jó ronda lehet az akinek órákat kell kèszülödnie ahhoz, hogy kinèzzen valahogy :D
2022. okt. 15. 05:36
 24/27 anonim ***** válasza:
75%
23-as: Már miért lenne? De egy extrémebb smink, haj időigényes, nem mindenki akar mindenhol natúran kinézni.
2022. okt. 15. 08:20
 25/27 anonim ***** válasza:
51%
23: Ebben van valami, én tényleg az vagyok. Ezért utálom, amikor azt hangoztatják, hogy egy nőnek könnyű, csak egy kicsit adnia kell magára. És ez gyakran nőktől jön... Kíváncsi lennék a véleményükre, ha nekik is órákat kellene szenvedni egy vállalható kinézetért, mert szar szerkezetű a hajuk, szar a bőrük, a fogaik sem lesznek 2 percnyi kis bohóckodás után ragyogóan tiszták, hanem még egy csomót kell baszakodni azokkal is, meg úgy összességében mindenük szar, és nem győznek ellene tenni. Aztán hol van ez még a csinosságtól?! Annyira elég, hogy utcára lehessen lépni.
2022. okt. 15. 10:55
 26/27 anonim ***** válasza:
67%
25# Én is ocsmány vagyok. Nem is értem miért kell mindenkinek “jól” kinéznie. Az utóbbi pár évben már egyáltalán nem érdekel mások véleménye, szakadt ruhában is simán végigjárom a várost. Kényelmesen, baszva mindenre. Sajnálnám azt az időt melyet öltözködéssel meg hezitálással töltenék el, csak mert megfelelési kényszerem van.
2022. okt. 15. 12:09
 27/27 anonim ***** válasza:
0%

26 ezzel semmi gond nincs, amennyiben nem mész társaságba

a csövesek is szakadtan néznek ki, nem érdekli őket, mégis elvannak

úgy-ahogy

2022. okt. 16. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!