Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig szokott készülődni a barátnőtök/feleségetek?
Ahányszor mennénk vhova szórakozni vagy csak vásárolni menni, min. 2 órát készülődik és ezzel kiidegel. Már rég megjöttem volna a boltból, ő még mindig nem tudja melyik ruhát vegye fel, sminkelést pedig már nem is említem… Ő a 3. nő az életemben. Amire emlékszem, hogy az első az még rosszabb volt, olykor 3,5 órán át is bíbelődött…
Srácok, ti mennyit vártok rájuk átlagosan? Kort is írjatok. (26F)
"1-2x otthon hagyod, legközelebb kész lesz időre, hidd el."
Én örülnék, hogy nem kell menni.
Nő vagyok, és muszáj megkérdeznem: mit csinál ennyi ideig?
Nekem egy átlagos reggeli készülődés maximum 10 perc, de akkor már sminkeltem is.
Mondjuk ha hajat mos, és vasalja/göndöríti akkor simán el tudom képzelni.
Másképp viszont én se igazán.
Feleségemnél változó a helyzet. El tud készülni 20 perc alatt is, meg 2 óra alatt is.
Neki kb 10 perc amíg felöltözik (válogat) és 10 perc amíg sminkel. Ilyenkor a sminkje egy általános szolidabb smink.
De van olyan hogy 30 percig válogat (kb 10-szer átöltözik) és 30 percig sminkel.. pl. kicsit különlegesebb csillámos színekkel festi ki a szemét stb.
És ha ehhez hozzáadjuk, hogy zuhanyzás, hajmosás, hajszárítás (neki a hajszárítás + egyenesítés is 20 perc), szőrtelenítés, körömlakkozás, meg még kitudja mi.. na ebből simán összejön a 2 óra vagy még több is.
Én amúgy örülök hogy ilyen igényes és csinos. Sajnos sok nőt látok manapság akik igénytelenek, és persze 10 perc alatt elkészülnek, de mondjuk a hajuk zsíros, a szemük karikás, a körmük igénytelen stb.. Kikészít az ilyen, amikor egy fontos rendezvényen így jelennek meg nők.
Mellesleg, bár nem 2 óra, azért én is simán készülődök háromnegyed órát egy nagyobb rendezvény előtt.
Én sem értem, mit lehet 2 órát készülődni, pedig mindenhonnan kések és smink nélkül a sarki boltba sem megyek le. Pláne egy családi ebédre? Az nem egy Met gála.
Mindennap mosok hajat, mindennap zuhanyzok. Szőrtelenítek rendszeresen, tehát 2 percet dob max a zuhanyzáson. A késésem oka, hogy sokat ülök és legyintek, hogy "áh, van még idő".
Megmosom az arcom, felteszek 2 szérumot és egy napvédőt, mindhárom közt várok 10 percet, addig előveszem a ruhám, elteszem a táskámba, ami kell, elkészítem a hajam. A smink az szérumalapozó, szemem alá korrektor, szempillaspirál. Mindig, Tescoba és színházba is.
Sztem pont az gázos, aki csak eseményre kaparja össze magát, otthon meg egy zsíroshajú valaki.
Fura, de nekem az apósom tud 2-3 órát készülődni. Ennek a 90%-a az, hogy válogatja a ruháit, felvesz valamit, nézegeti a tükörben, inkább lecseréli másra, azt is nézegeti, stb. :D
(Anyós kb fél óra alatt belövi a haját, sminkel, felöltözik csinosan és összeszedi a cuccait.)
Szóval szerintem ilyenekkel lehet húzni az időt.
Szerintem meg az a nő igényes, akire ha rányitod az ajtót egy esős szombat délelőtt, és akkor is friss a haja, szőrtelen a neki megfelelő helyeken, illatos és puha a bőre, és szépek a körmei.
Normális esetben a fodrászt és a körmöst nem számítom a készülődéshez, mert nem egy-egy alkalom előtt kapjuk rendbe magunk, hanem rendszeresen járunk.
Akinek karikás a szeme, igénytelen a ruhája és a haja, az meg többnyire azok közül kerül ki, akinek választania kell a gyerek uzsonnája meg egy minőségi sampon között, ugyanis mindkettőre nem telik. Középosztályban és onnan felfelé inkább az jellemző, hogy egy iskolai rendezvényre is úgy érkeznek, mint aki főszerepet játszik az operában. Kiló smink, csillámporos haj, lakodalmas ruhaköltemények, új műköröm, strasszköves magassarkú. Rettenet, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!