Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nem tetszik ,hogy van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem tetszik ,hogy van gyereke akkor nem lesz köztük semmi . Minden nő össze akar jönni olyan pasival akinek van már gyereke ?

Figyelt kérdés
Engem nem zavart volna de nem se az anyját helyettesíteni max. haverja lettem volna és részemről kész !!! A pasi elvileg azért lett mentős mert a kis srácnak nagyon tetszettek mindig is ... (nekem ez fura duma) közölte ,ha nem tetszik ,hogy van gyereke és nagyon sokat van vele,hozza el az exétől (nem volt anno esküvő) akkor felejtsék őt el !!! Őszintén szólva én nem szívesen venném más gyerekét a nyakamba pláne így ,hogy azt se tudom én egyszer akarok -e!! De nekem itt nagyon furcsa valami egyébként ....Gyerek miatt lett mentős,mert neki nagyon tettszett ,a gyerek így a gyerek úgy ... Mintha más nem is lenne ... Csajok ti a nyakatokba vennétek egy idegen gyereket pláne úgy ,hogy tudjátok mindig csak a gyerek lesz az első, és max. utána jöttök ti ? n29
2022. okt. 13. 11:50
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
10 igen !!!! Ezért se értem akkor minek futjuk a felesleges köröket ,akkor miért keres magának olyat akinek nincs gyereke,mert azért gyaníthatja ,hogy nem mindenki fogja ezt tolerálni,hosszú távon meg pláne !!
2022. okt. 13. 12:47
 12/15 anonim ***** válasza:
63%
Azért ismerek olyanokat (férfit is, nőt is), akinek nem volt, de el tudta fogadni másét.
2022. okt. 13. 12:49
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

11

Ne haragudj, de a felesleges körök futásában te is részt veszel. Én azonnal lezárom az ismerkedést, amikor elmondják, hogy gyerekük van. (Sem megbántani, sem megalázni nem akarom őket, de nekem ez egyszerűen nem fér bele...)

Ha te ennek ellenére kapcsolatban maradtál vele, akkor joggal gondolhatta, hogy még érdekled. Azt javaslom, hogy ha vannak bizonyos kizáró tényezők (pl: gyerek, dohányzás, bizonyos munkakörök stb.), akkor abban a pillanatban szakísd meg az ismerkedést, hogy ezek kiderülnek. Nem ghostinglni kell persze, és fontos a tapintat, de minek húzni egymás idejét?

2022. okt. 13. 12:50
 14/15 A kérdező kommentje:
taláálkozás óta én nem kerestem ... ő kezdett el ismét írkálni de valami irdatlan idióta stílsra váltott át amit egyszerűen nem tutam hova tenni ,mivel nem így ismertem meg . Amíg beszélgettünk teljesen normaális volt ezért is adta neki egy esélyt ... Én tegnap el köszönötem tőle ,meg írtam neki ,hogy nem így ismertem meg ,ez a hozzám vagy hozzá állás nekem nem jön be ,nem preferálom ... Sajnálom ,ha normális lett volna mint előtte akkor azt mondom mont ismerős meg maradt volna a kontakt továbbra is ...
2022. okt. 13. 12:54
 15/15 anonim ***** válasza:

Ha a világon az egyetlen férfi lenne, akkor sem jönnék össze gyerekes pasassal.

Köszi, nem. Nem akarok sajátot, másét meg főleg nem.

2022. okt. 13. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!