Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mely szakmák teszik vonzóvá a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mely szakmák teszik vonzóvá a férfit a nő szemében?

Figyelt kérdés

Saját tapasztalatokra vagyok kíváncsi nem pedig tanulmányokra.

Ha dolgoztál több szakmában akkor melyik volt vonzó a nőknek?

2022. okt. 13. 07:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
7%
9. Persze otthonról. Lustaság sem fog tovább életben tartani mimt egy fizikai munkast..
2022. okt. 13. 09:22
 12/17 anonim ***** válasza:

Az nem lustaság kedvesem, hogy nem folyatod a beled a munkahelyeden. Én is heti 3 napot vagyok otthonról, biztos vagyok benne, hogy többet és jobban dolgozom, mint pár munkahelyre bejárkáló seggvakaró.

Egyébként meg tapasztalataim alapján kiválóan életben tart. Jobban keresek, mint egy fizikai munkás.

2022. okt. 13. 09:40
 13/17 anonim ***** válasza:
Hát nem az ami a filmekben volt meg a reklámokban régen...hogy izmos erős jóképű aki veri fel a betont az utcákon...
2022. okt. 13. 09:41
 14/17 anonim ***** válasza:

Volt szakmunkás párom is, most doktorált párom van. Egyszer sem a szakmája miatt választottam.

A szakmunkás párommal annyi “problémám” volt, hogy alig láttam itthon, mert sokszor 10-14 órákat dolgozott. Szakítani azért szakítottunk, mert megcsalt.

Lényegében nem a szakma tesz vonzóvá egy férfit. Nyilván, legyen olyan keresete, ami megbízható és ha nem is jobb, mint a nőé, ne a nőnek kelljen kisegítenie. Ez szerintem fordítva is igaz.

2022. okt. 13. 10:02
 15/17 anonim ***** válasza:
27%

2 féle.

A.: SOKAT keres, de nem melóval.

B.: "Hősies" vagy "Főnök". Pl.: tűzoltó, katona, orvos, tanár, ...

2022. okt. 13. 11:15
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem a szakmája vonzott, de az tény, hogy eddig minden téren a legférfiasabb párom foglalkozása favágó /fakitermelő technikus/
2022. okt. 13. 11:26
 17/17 anonim ***** válasza:

Rendőr mentő

De csak mert eüs vagyok én is,így valamilyen szinten átérzik a munka beosztásom

2022. okt. 14. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!