Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ne tűnjek pénzéhesnek egy férfi szemében?
Megismersz egy férfit. Aki jó, nagyon jó anyagi helyzetben van.
Nem szerelmet keresel, hanem egy párkapcsolatot, amiben jól érezheted magad, nincs dráma, nincs hiszti, nincsennek gondok.
Utazás van, finom ételek, italok, élmények, sok nevetés stb.
Hogyan lehet ezt így előadni egy férfinak, hogy ne tűnj pénzéhesnek? Vagy ne azt hozza le belőle, hogy a pénzére hajtasz?
(Nem hajtok senki pénzére, csak a sok csóró férfiból elég volt.. mindig, és mindig! az anyagi dolgok miatt voltak kapcsolati konfliktusaim.)
4
Képzeld, nekem is telik ezekre, és elvárom, hogy a férfinek is teljen, ugyanis sem lemondani nem akarok ezekről, sem fizetni helyette. És bocs, de nem kell csóró pasi. Viszont a pénze sem kell, megtarthatja magának.
Teljesen egyet értek az 5-ös válaszadóval. Tulajdonképpen ez vagyok én is.
Nem a havi jövedelme a fontos.
Inkább az, hogy mennyit szán a kapcsolatunkra.
Mert kereshet 2 milliót is, ha évente egyszer hoz nekem egy Sport szeletet.
8
Elég ostoba vagy, ha ebből azt szűröd le, hogy csak ez létezik, de neked mindegy is, mert úgysem éred el azt a szintet, amit elvárok. És itt most nem a pénzre gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!