Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti hogyan szűritek ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti hogyan szűritek ki azokat a férfiakat akik csak meg akarnak fektetni titeket?

Figyelt kérdés
Egy nő nem tudhatja biztosra hogy egy férfinak csak szexre kell vagy komolyra szeretne tervezni vele. Írták már itt nők hogy egy megbízható stabil férfit aki nem csak a bugyira vadászik nehéz kifogni.

2022. okt. 12. 22:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
95%

#9, a jelenlegi párom egyiket sem csinálta és rettenetesen imádom már egy éve őt. Bár ő nem is kezdett ismeretlenül minősíteni engem és női társaimat egy általánosításra alapozva, ami szerintem még annál is szánalmasabb, mintha a fenti listát űzné valaki. Tényleg nem unalmas, hogy mindig lehet sírni, hogy a lányok milyen hülyék és hogy bántanak titeket? Ha ennyi megvetés van bennetek a női nem iránt, miért nem foglalkoztok mással? Vagy tényleg nem látjátok, hogy amíg a nőket hibáztatjátok a saját sikertelenségetek miatt, addig nem néztek szembe a valós problémával, ráadásul ellenésgképet kreáltok azokból, akikhez közeledni szeretnétek?

Bcsoánat az offért, de már nagyon unom ezt gyakorin.

2022. okt. 12. 23:01
 12/22 anonim ***** válasza:
6%
Úgy bírom, hogy a hármas válasszal például semmilyen problémád nincs. :D Ugyanezt a betanult klisémaszlagot neki is el lehetne hadarni. Na mindegy, nőről vagy jót, vagy semmit. A férfiak problémái meg nem léteznek, a nők 100%-ban helyesen ítélnek.
2022. okt. 12. 23:08
 13/22 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha lelkis a csávó akkor szinte fix.
2022. okt. 12. 23:45
 14/22 A kérdező kommentje:
Én nem támogatom egyik nemnél se a szexeljünk hobbiból hozzáállást, és a nőket sem útálom, de ez a "nőről vagy jót vagy semmit" mondás elég valósághűnek hangzik.
2022. okt. 13. 04:22
 15/22 anonim ***** válasza:
12%
Nem szűrik ki. Ha jól néz ki a férfi, a nő bármit vakon elhisz neki, és meg van győződve róla, hogy ő élete szerelme, még ha a férfi konkrétan megmondja neki, hogy csak szexelni szeretne, akkor is. Ha nem néz ki jól a férfi, akkor meg úgysem akar tőle semmit a nő.
2022. okt. 13. 07:50
 16/22 anonim ***** válasza:
"A nőről vagy jót vagy semmit" xdd
2022. okt. 13. 09:00
 17/22 anonim ***** válasza:
94%

Csak olyannal jövök össze akivel legalább 1-2 éve haverok vagyunk és ismerem a nőkhöz, kapcsolatokhoz való hozzáállását.

(Ezért 10-ből 9-szer nullára pontoznak, felkészültem, ettől még ez a valós válaszom és teljes mértékben bevált. 🤷‍♀️ )

2022. okt. 13. 09:16
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
Úgy, hogy házas vagyok. Előtte meg sehogy. Miért olyan nagy baj, ha van egy jó esténk? Nem kell beleélni magad az elején mindenbe, hogy ne sérülj, ha kiderül, hogy nem fejlődik tovább a kapcsolat. De az én szememben semmi baj nincs azzal, hogy két szingli csak kavar. Mindig komoly kapcsolatot akartam, nyitott voltam rá minden partneremnél, de ez nem jelenti azt, hogy baj lenne, ha addig is van más, akivel élvezem az életet. Aztán ha több lesz, úgyis jó, ha nem, úgyis.
2022. okt. 13. 09:22
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Plusz nem átmennek rajtam meg megdugnak engem meg csak szexre kellek. Aktív szereplő vagyok, én is akarom basszus. Felejtsük már el, hogy a nők nem élvezik a szexet elköteleződés és érzelmek nélkül. Ugyanannyira használjuk ki egymást, dugjuk meg egymást, megyünk át egymáson. Jézusom.
2022. okt. 13. 09:23
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

100%-ra nem tudhatom biztosan, mert vannak mesterhazudozók/alakoskodók. Én azért az alábbiak alapján igyekszem szűrni:

- ismerkedés elején, főleg első találkozó előtt és 1. randin felhoz-e intim, szexuális témákat, tesz-e kétértelmű megjegyzéseket, vagy nem

- hogy reagál, ha kiderül neki, hogy 100%, hogy nem lesz szex 1-2. randin (elfogadja-e, vagy próbál érzelmileg zsarolni, "meggyőzni", hogy "nem lesz olyan rossz" meg "jaj, élvezd már egy kicsit az életet", "én nem vagyok olyan, aki virágról virágra száll / megdug, és odébáll, na"... mennyire kezd el hepciáskodni, fújtatni, toporzékolni, képeket vágni)

- próbál-e bizalmas helyeken taperolni ismerkedés elején

- mennyire figyel oda rám, amikor beszélek hozzá, emlékszik-e arra, amit mondtam neki, mennyire érdekli az, amit mondok

- milyen bókokat kapok tőle (ha csak és kizárólag a külsőmre és már gyanúsan sokat, akkor azért óvatos vagyok)

- akar-e szobára hívni első randikon (főleg ha olyan kamuval, hogy "nem szeretem a tömeget", "ott kényelmesebb")

2022. okt. 13. 11:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!