Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elrettenti a férfiakat ez a probléma ?
Autoimmun pajzsmirigy alulműködés miatt kihullott a szenöldököm, sajnos a tetoválás sem marad meg a bőrömben, kidobja a pigmentet.
Magamnak szoktam porral satírozni, de ugye egy párkapcsolat során, az ember nem csak sminkben mutatja meg magát a párjának.
Férfiak; elfogadnátok, ha a nőnek nincs szemöldöke, vagy kizárt?
Bevallom kicsit vicces lehet 😂
De nem egy szemöldökön múlna a kapcsolat.
Akinek ezen múlik, nincs is értelme foglalkoznod vele :D
Én onnan tudom mennyire fontos a szemöldök, hogy nekem nagyon nagyon halvány, kevés szemöldököm volt. Voltak olyan fényszögek, hogy nem is látszott. Aztán kitetováltattam és ha meglátok egy képet ahol még nem volt, nem hiszem el, hogy olyan arccal mászkáltam.
Milyen tetoválást próbáltattál? A szálas nem mindenkinek marad meg. Porosat nem akarod megpróbálni?
Igen, sajnos már a soft powdert is próbáltam.
L-Thyroxin nevű hormont szedek, az orvosom a vérvétel alapján szokott változtatni a mennyiségen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!