Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van pár percetek és kedvetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van pár percetek és kedvetek elolvasni? Óriási dillemában vagyok.

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Előre kérlek Titeket, ne kritikával árasszatok el, tisztában vagyok a dolgokkal, épp elég szarul érzem magam így is, pusztán segítségre, beszélgetésre vágyom.

Van egy férfi ismerősöm, aki igen házas, családapa. Én házas vagyok, gyerek nélkül. Úgy telt el az elmúlt 1,5 év, hogy azt érzem, szeretem őt. Felőle is érzek érzéseket, de sosem mondta ki nekem. Ha Ida tereltem a beszélgetést, csak hallgatott.

Többször megbeszeltuk, hogy nem jön a közelembe, mert szenvedek miatta , de mégis jön. Érdeklődik, keres. És tudom, hogy ez őszintén jön látom. Eljott az idő, hogy azt mondjam, nem bírom tovább nyomaszt az egész, az, hogy nem szabadna, de mégis így érzek, stb stb... és eldöntöttem, hogy véget vették ennek és elmegyek a közeléből. Ezt neki is elmondtam, a reakció mindent elárult számomra. Ezek után vettem a bátorságot és írtam neki egy üzenetet. Elmondtam őszintén mit érzek, mi van a lelkemben és érzem, hogy benne is van valami, de ez nem mehet így tovább. És leirtam neki, döntse el , hogy közel jön, vagy örökre békén hagy és távol marad, és hagy elmenni. A végén feltettem a kérdést, hogy mit választ?

1 napja semmi válasz, olvasta. Nem tudom, hogy mit gondoljak, de borzasztóan fáj. Egyszerre érzem azt, hogy szeretem és miért bánik most így velem, és egyszerre jön elő undor, hogy egy ember így bánik a másikkal aki őszinte volt vele és kiadta magát.

Ti mit gondoltok? Ha eltelt egy nap és semmi válasz az egyenlő a nemmel, vagy gondolkodik? Egyszerűen nem tudom mire vélni azt, hogy nemleges választ sem ad, sem pozitívat, semmi reakció.

2022. okt. 12. 11:14
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Bárcsak minden ilyen egyszerű lenne. Az agyam tudja mi a helyes .
2022. okt. 12. 12:19
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Van egy férfi ismerősöm, aki igen házas, családapa. Én házas vagyok, gyerek nélkül."

"Nem kaptam korrekt vàlaszt"

Erre így itt se fogsz , mert csak a saját "érzéseid" után futsz

2022. okt. 12. 12:21
 13/21 anonim ***** válasza:
78%
Maradjunk annyiban, hogy egyiket sem szereted, csak egy illúziót kergetsz mindkettővel kapcsolatban, ami ugye a valóságban nem úgy jött össze. Fejezd be az álmodozást, mert nem tesz jót neked.
2022. okt. 12. 12:30
 14/21 A kérdező kommentje:

Nem is itt várok választ, pusztán jól esik kibeszélni magamból.

És arra keresem egyébként is a választ, hogy egy ember hogy képes valakivel ezt tenni? Tudod, hogy a másik érez, szenved vár egy választ és semmi? Ez mi?

2022. okt. 12. 12:35
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Én hagynám őt. Neked komolyan kell valaki, aki ennyire nem tartja tiszteletben a kérésedet? Kérted, hogy ne jöjjön közel, dafke odament. Választás elé állítottad, sz.ik bele, hogy válaszoljon. Még ha érez is irántad valamit, nem hajlandó tenni semmit, csak sündörög. Vagy csak játszik veled, vagy azt sem tudja, mit akar. Ennek nem lesz jó vége.
2022. okt. 12. 12:39
 16/21 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy ezek az opciók vannak. Ezzel, hogy nem kaptam választ, büdös bagy pofon ez tőle nekem. Fejben helyre rakott kicsit. Csak azért mocskosul fáj ez az egész.

Hogy miért nem adott , ha más nem egy nemleges választ?

2022. okt. 12. 12:41
 17/21 anonim ***** válasza:
76%

Nem is itt várok választ, pusztán jól esik kibeszélni magamból.

...Mint a kérdezők 99%-a

Sokan csak panaszkodni járnak ide egyébként is, semmi újat nem írtál.

Ezen az oldalon nem a felső 10 akár professzionális segítséget kérni

2022. okt. 12. 12:41
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

"És arra keresem egyébként is a választ, hogy egy ember hogy képes valakivel ezt tenni?"

Egy ember, hogyan képes egy másik embert megölni pl.? Kb. ugyanez.

2022. okt. 12. 12:47
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor azt kell tudatosítani magadban, hogy te csak "használva" vagy.

Voltam én is hasonló helyzetben. Akkor nem láttam tisztán a rózsaszín köd miatt. Én is kellettem lelkileg, testileg mindenhogy a másik félnek, de annyira már nem, hogy komolyabban lépjen felém. Kifogások azok voltak folyamatosan, de mindezt úgy, hogy közben meg vér profi módon fenntartotta a figyelmemet, érdeklődésemet iránta. Tudta hogy szeretem és ezzel már meg is fogott érzelmileg, testileg mindenhogy.

Neki csak egy partner kell aki kielégíti azokat a hiányokat amiket nem kap meg a házasságában. Van aki csak lelkizni akar, van akinek csak szex kell, van akinek mindkettő. De annyira már nem tisztel, annyira már nem vagy fontos neki, hogy felvállaljon mint társát/párját. Elvenni akar de adni nem. De ha úgy nézzük, ez akár igaz lehet rád is, mert te is házas vagy.

És még csak arra sem lehet fogni, hogy csak barátkozni akar, mert nálatok is kiderült hogy nem barátságról van szó.

A "nemleges" választ meg azért nem kapod meg, mert az olyan végleges "nem". Ő meg pont azt akarja elérni hogy ez ne egy lezárt történet legyen, hanem maradjon egy nyitott kiskapu, amin bármikor visszasétálhat amikor akar (hiszen téged már megfogott érzelmileg).

Egyszer írta itt az oldalon egy pasi, hogy ő pontosan tudja mikor van az a pont amikor megfogott érzelmileg egy nőt. Onnantól kezdve meg úgy alakítja a sztorit ahogy csak akarja, mert a nő gyakorlatilag a tenyeréből eszik. Ha csinál is valami baromságot a pasas, pontosan tudja hogy a nő már kötődik hozzá és meg fog bocsájtani, még ha valami neki (nőnek) nem tetsző dolgot is követ el. Nem pont így írta le, de rohadtul igaz volt amit írt....

Na erről a pontról kell kilendülni (szabadulni) a nőnek.

2022. okt. 12. 13:08
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Azt érzem, illetve a pasi nemleges válaszából azt látom, hogy ő nem akar lépni a családjától. Ha akrt volna azt már megtette volna, nem kell ezt “kérni”.(az üzenetedre gondolok)

Neki is jól esik a flört, nem akarja majd ezt abbahagyni, viszont te tudd, hogy ő nem veszi ezt komolyan, nem fog elválni.

Nagyon nehéz lehet, de nézt magadba, mire van szükséged! Elég e neked az, ami most van, nyilván nem, azért is fakadtál ki neki. Ha nem, akkor meg emelt fővel zárd le, és ezt az energiát tedd bele a kapcsolatodba, hogy javítsd. Vagy magadra fordíts energiát, amitől te jobban érzed magad!

2022. okt. 12. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!