Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek mi a legtaszítóbb egy nőn?
Figyelt kérdés
Mik azok a belső tulajdonoságok amiket nem tudtok elviselni egy nőn,nem tudtok tolerálni?2022. okt. 11. 14:13
11/23 anonim válasza:
Tiszteletlen, szemtelen, femináci, idegbeteg.
12/23 anonim válasza:
- Ha celeb-férgekért rajong
- Alpári, primitív, lélekrombolo zenéket hallgat
- Fiúsan viselkedik, fiús hobbijai vannak
- Buta, műveletlen
13/23 anonim válasza:
Káromkodás, alkoholizmus, össze-vissza hazudozás, r!banckodás. Az a leggázabb amikor ezek mind megvannak, ismerek ilyen nőt.
14/23 anonim válasza:
Nincs ilyen. Belso tulajdonsag nem erdekel. Egyebkent is kb. ugyanazt tudja az osszes no...
15/23 anonim válasza:
11-es vagyok. Megkérdezhetem hogy miért pontozott le bárki is?
14 neked pedig csak gratulálni tudok. Te vagy a felszínes, igénytelen zombi definíciója.
17/23 A kérdező kommentje:
11es én mindenkinek pozitívat adok,más pontoz le,nem én :)
2022. okt. 11. 18:06
19/23 anonim válasza:
buta, hisztis, bizalmatlan, hazudós, felületes
(hisztiktől kivagyok)
20/23 anonim válasza:
#19-essel egyetértek, még hozzátenném a manipulatív jelzőt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!