Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan pasi,aki nem csak a szex miatt akar kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Letezik ilyen?2022. okt. 11. 10:32
11/17 anonim válasza:
Én a pènzre hajtok inkább, az sem baj ha nem szexel velem a nő, csak legyen sok pènze.
12/17 anonim válasza:
Ha tisztelem a párom és nőként kezelem, akkor a szexuális kapcsolatunk se fog apadni. Fontos a szex, de úgy hogy mindkét fél élvezze. Nem azért van velem egy nő, hogy én tudjak üriteni. Rengeteg más fontos pillére van egy kapcsolatnak.
13/17 anonim válasza:
Valószínűleg az van, hogy a saját szinteden lévő pasikat levegőnek nézed, a legalább 2-3 kategóriával jobb pasik meg nyilván nem akarnak veled komolyat.
14/17 anonim válasza:
A férfiak meg jobban he vannak parázva az egyedül maradástól mint a nők
Kell nekik a kölyök ösztönszeruen meg a legotbbnek egy cseléd aki főz mos takarít, úgyhogy nem, nem a szex miatt akarnak kapcsolatot
Sőt nem is azt veszik el akivel szexelni akarnak
15/17 anonim válasza:
Pl.: én. Nekem a nő személyisége sokkal fontosabb.
16/17 anonim válasza:
igen, én pl nem csak ezt keresem, nem tagadom hogy ez is ugyanúgy fontos, de az számít igazán, hogy legyen egy társam, akivel megvan az összhang, élvezzük egymás társaságát, lehet vele jókat beszélgetni, stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!