Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elméleti kérdés, de mit tennél ekkor, és miért?
Van párod, akiben maximálisan megbízol.
Normális, törvénytisztelő, a szó jó értelmében véve "hétköznapi ember".
Egy nap felhív mikor úgy tudod munkában van, és ideges hangon ennyit mond:
Fogd az irataid, az összes pénz, és ékszert, ülj kocsiba/TAXI-ba, majd bárhogy, de juss ki Bécsbe, Ausztriába, és abba a szállodába menj, ahol már voltatok, de ne mond ki a nevét, majd keresni foglak, és senkinek ne szólj! A mobilt ne vidd!
Ez után lerakja.
Mit teszel?
Mit t
2 LOL
Sok volt a krimi a kérdezőnek 🤣🤣
Velem megtörtént ettől durvább dolog is.Persze nyaraltam is érte pár évet.
Olee 48F, 8 év Csillag, vállalkozó.
Visszahívnám, és megkérném, hogy magyarázza meg.
Ha nem veszi fel, sms-t írnék neki, hogy vegye fel, mert nem fogok elindulni sehova addig, amíg meg nem magyarázza ezt.
Ha nem mutat életjelet pár órán belül sem, akkor pedig elkezdeném keresni a legutóbbi ismert helyén keresztül, ha pedig estig sem kerül elő, akkor bemennék a rendőrségre, és elmondanám, hogy ezt a gyanús esetet tapasztaltam. Ha valami bűncselekményt követett el, és annyira volt képes megtisztelni, hogy magyarázat nélkül bele akar vonni a szökésébe, akkor szökjön csak nyugodtan - egyedül. Ezt a pár óra kedvezményt kapja a kapcsolatunkban lévő bizalom miatt. Ha törvényen kívüli emberek elől menekül, akkor meg jobb is, ha tud róla a rendőrség.
(Ha elmagyarázná, akkor sem szöknék vele, senkiért nem vagyok hajlandó bűnözővé válni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!