Mit tennél ebben az elméleti helyzetben?
Választhatsz, hogy az életedben most jelenlévő problémáid közül 1-nél segítséget kapsz, és megoldódik, ugyanakkor ez abba kerül, hogy egy fontos életleckét így nem tanulsz meg, és egy másik életben ugyanúgy ott lesz a teszt.
Megérné neked?
Azt gondoltam, legalább egy elméleti kérdés erejére csak el tudunk szakadni a valóságtól...Hittől függetlenül.
Nekem mindegy lenne milyen kategória...
Ha az adminoknak nem tetszik majd átrakják, áldásom reá.
A kérdésre meg nem kötelező válaszolni. Te döntöd el valaszolsz-e, ezek szerint úgy döntöttél nem a kerdésre válaszolsz, hanem belekötsz abba, amin nem tudsz túllépni, csak mert annyi minimalis időre nem tudsz elszakadni a saját berögzült nézeteidtől hogy "mi van ha?".
Ez így rendben van, csak azt nem értem, ezt miért osztod meg a nagyközönséggel (hiszen nem ez volt a kérdés), és miért feltételezed, hogy más se hajlandó belemenni egy gondolatkíserletbe?
Nem is tudom melyik problémámat válasszam ki, de az biztos, hogy, ha lenne ilyen lehetőség, akkor élnék vele.
Ha feltételezem, hogy van reinkarnáció, a lélek minden újjászületésnél valami újat tanul meg, most én a jelenlegi életemben mit bánjam, hogy a következő életemnek eggyel több tanulnivalója lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!