Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha a férfi nem ír...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a férfi nem ír vissza?

Figyelt kérdés

Kettő telefonja van,de csak az egyik számát tudom.

Erre a számra whatsappon küldök neki 2-3 naponta pár üzenetet.

Nem mennek át az üzenetek,mert kikapcsolja a telefont,majd 2-3 naponta ismét bekapcsolja,olyankor atmennek az üzenetek,elolvassa de nem válaszol.

Szivat engem?

Azt hiszem élvezi hogy futok utána mert különben ha például zavarná már letiltott volna.

Nyilván nem akar tőlem semmit,mert különben valaszolna.

Akkor ez most mire jó neki?

2022. okt. 10. 10:56
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló helyzetben vagyok, mondjuk én nem szóltam be, "csak" bizalmatlankodtam. Ugyanez a helyzet. Elolvassa az üzeneteket, de semmi reakció. Egy dolgot lehet tenni: elengedni a dolgot. Ha jelentkezik még akkor jó, ha meg nem, akkor ezzel kell együtt élni. Minél inkább tapadsz, annál inkább taszítod. Lazítsál.
2022. okt. 10. 14:50
 32/45 A kérdező kommentje:

31, köszönöm szépen!.végre egy normális válasz.

Akkor szerinted úgy nagyobb esélye lehet a dolognak ha 1-2 hétig nem írok semmit? Nem valószínűbb hogy addigra elfelejt és mást talál?

2022. okt. 10. 14:55
 33/45 anonim ***** válasza:
100%
Írtam privátban.
2022. okt. 10. 15:32
 34/45 anonim ***** válasza:
100%

Leírnád őszintén, hogy te mit éreznél, ha neked annyit mondana egy férfi, hogy:

"Nem baj, hogy ostoba vagy, elég hogy jól nézel ki és nagyok a melleid.

Illesz a kocsimhoz, nekem te egy élő kiegészítő vagy",

2022. okt. 11. 14:31
 35/45 A kérdező kommentje:

Azt gondolnám hogy na elmesz te a.........

Soha többé nem beszélnék vele,haragudnek életem végéig, vagyis inkább csak le sem ...mert annyit nem érne hogy foglalkozzak vele,mikor van millió másik normális ember is.

Valószínűleg ő is így gondolja, de ahogy már írtam, tényleg megbantam, nem gondoltam komolyan

2022. okt. 11. 15:06
 36/45 anonim ***** válasza:
100%
Anyukám nem utólag kell siránkozni, hanem gondolkodni kellene mielőtt kinyitod a szád. Nem mindig fasz szopás előtt tátod, hanem beszéd előtt is. Újat írtam?
2022. okt. 11. 16:56
 37/45 anonim ***** válasza:
100%

Ez mióta tart így?

Nem gondolod, hogy azért nem válaszol, mert nem érdekli?

Te szívatod magad!

2022. okt. 11. 17:02
 38/45 A kérdező kommentje:

Tegnap óta nem írtam semmit.

Engem sem érdekel már.

Így jártam...ezt elkönyvelem

2022. okt. 11. 18:27
 39/45 anonim ***** válasza:
100%

"Azt gondolnám hogy na elmesz te a.........

Soha többé nem beszélnék vele,haragudnek életem végéig, vagyis inkább csak le sem ...mert annyit nem érne hogy foglalkozzak vele,mikor van millió másik normális ember is."

Ez azt jelenti akkor, hogy hisztis vagy?

2022. okt. 11. 18:33
 40/45 anonim ***** válasza:
100%

"Annyit mondtam hogy nem baj hogy csóró, elég hogy jól néz ki és nagy a.....

Illik a ruhamhoz, nekem ő egy élő kiegészítő. Oké, ez tényleg nem volt szép de azóta ezerszer elnézést kértem. Miért kell ilyen hülyesegen fent akadni?"

Ez szerinted hülyeség?? Legközelebb majd nem mondasz ilyet annak, aki tetszik. A szavaknak súlya van!

Nem utólag kell bocsánatot kérni, hanem törekedni kell rá, hogy ne mondjunk olyat, ami fordított helyzetbe nekünk se esne jól.... Ez a lecke.

A tanulópénzt meg kellett fizetni! Okulj a hibáidból, hogy legközelebb már ne ess ugyanabba a hibába.

2022. okt. 11. 18:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!