Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha a férfi nem ír...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a férfi nem ír vissza?

Figyelt kérdés

Kettő telefonja van,de csak az egyik számát tudom.

Erre a számra whatsappon küldök neki 2-3 naponta pár üzenetet.

Nem mennek át az üzenetek,mert kikapcsolja a telefont,majd 2-3 naponta ismét bekapcsolja,olyankor atmennek az üzenetek,elolvassa de nem válaszol.

Szivat engem?

Azt hiszem élvezi hogy futok utána mert különben ha például zavarná már letiltott volna.

Nyilván nem akar tőlem semmit,mert különben valaszolna.

Akkor ez most mire jó neki?

2022. okt. 10. 10:56
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
100%

"Akkor ez most mire jó neki?"

Fordítva ülsz a lovon.

Neked mire jó, hogy tepersz utána, mikor egyértelművé tette, hogy már nem kíváncsi rád?

Jogod volt megbántani, neki meg joga van így reagálni erre.

Szerintem örülj neki, hogy nem vágott vissza valami beszólással, amivel téged bánt meg, kapard össze a maradék tartásodat és önérzetedet, és hagy abba a zaklatását.

"A férfiak mióta ilyen puhapöcsű hisztis.....

Mi ebben a hiszti szerinted?

Mármint az ő viselkedésében?

2022. okt. 10. 11:56
 22/45 anonim ***** válasza:
100%

"Mit tegyek ha a férfi nem ír vissza?"

Ne írj neki többet.

Szívesen.

2022. okt. 10. 12:03
 23/45 A kérdező kommentje:

21, az a hiszti hogy olyan jól összeillettünk, olyan helyes férfi és szerintem ez drámázás hogy pár rossz szó miatt így viselkedik velem. Tudja hogy ezzel engem mennyire megbant.

Annyit mondtam hogy nem baj hogy csóró, elég hogy jól néz ki és nagy a.....

Illik a ruhamhoz, nekem ő egy élő kiegészítő. Oké, ez tényleg nem volt szép de azóta ezerszer elnézést kértem. Miért kell ilyen hülyesegen fent akadni?

Amigy ezt 1 üveg prosecco után mondtam,és nyilván nem gondoltam komolyan.

Igen,csóró,de nem zavar ....

2022. okt. 10. 13:14
 24/45 A kérdező kommentje:
De mivel így bánik velem ,valószínűleg már ma feladom. Semmi értelme,jobb ha keresek egy másikat csak annyira kár érte... :-(
2022. okt. 10. 13:14
 25/45 anonim ***** válasza:
75%
Tényleg marhára összeillettetek. 🤣Ő mégsem így érzi. Egyébként kisanyàm a pasas helyében komolyabban szétszivatnám azt a molylepkényi agyadat de keményebben. Ez semmi amit csinál.Na de, majd eljön még a te embered egyszer. 🤣🤣🤣Buta liba.
2022. okt. 10. 13:31
 26/45 A kérdező kommentje:

Ez semmi??? Hogy három naponta elolvassa az 5 bocsánatkerő uzenetemet, amelyekben azt taglalom hogy mennyire jóképű, milyen jó volt vele és mennyire sajnalom .ez semmi ??? Legalább annyit írna hogy menjek a picsaba. De neki ez látszólag tényleg bejön.. a kis csóró.....

Pedig a szarnyaim alá vettem volna.

Nehéz feldolgoznom hogy így kibszik velem.

Meg az is tényleg bant hogy megkedveltem és annyira sajnálom hogy így elcsesztem a dolgot, de nem gondoltam komolyan.

De Férfiak!!! Könyörgöm, hogy lehet pár szóért ennyire haragudni? Mint egy 10 éves kislány úgy viselkedik.

2022. okt. 10. 13:38
 27/45 A kérdező kommentje:

Hat igen .... a mai ferfiak.. .

Sértődés,sírás,rinyalas...

30 évvel ezelőtt egy ilyen beszolason Max röhögtek volna, ma meg megsértődve lelepnek

2022. okt. 10. 13:40
 28/45 anonim ***** válasza:
88%
Pff....te még attól is hülyébb vagy, mint gondoltam. De szerintem csak simán trollkodsz. Unatkozol? Vedd elő a jobb kezed.
2022. okt. 10. 13:43
 29/45 A kérdező kommentje:

Nem trollkodok.

Abba hagyom az irogatast és remélem pár hét múlva ad még egy esélyt q dolognak.

Talán elorol kezdhetnenk

2022. okt. 10. 13:51
 30/45 anonim ***** válasza:
100%
Bízzunk benne, hogy kitart a jelenlegi felállás mellett a saját érdekében. Ha nem, akkor meg is érdemli, ha ilyen tyúkeszű csaja lesz. 🤣
2022. okt. 10. 14:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!