Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan változott a szerelmi életed, miután rendbe tetted az önértékelésed?
Leírhatjátok azt is, hogyan sikerült fejlesztenetek az önbecsüléseteken pl. sport, pszichológus, életmódváltás, új hobbi, bármi.
Viszont olyan tapasztalatokat szeretnék kérni, hogy ezután párkapcsolati, társkeresési szempontból hogyan változott az életed? Változtak a szempontjaid amik alapján párt kerestél? Mennyi idő után találtál rá a megfelelő társra? Ha egyedülálló vagy, randizgatsz másokkal?
Hogyan hasonlítanád össze a mostani éned a korábbival, amikor még nem volt rendben az önértékelésed?
Örülnék ha leírnátok a korotokat is.
Köszönöm előre is a válaszokat! :)
Nem elégedtem meg a minimummal, nem szaladtam olyan szekerek után, amik nem, hogy nem akartak felvenni, de még 2 kerekük hiányzott is...
Régen féltem elengedni a "halott kapcsolatokat", amik rosszak voltak, rengeteget sírtam miattuk, még a boldog órákban is arra gondoltam, hogy na, ezt vajon hány napos veszekedés fogja követni. De nem léptem ki belőlük, mert "mi van, ha nem lesz más", és inkább voltam benne egy rossz kapcsolatban, ahol fel sem vállaltak, mint egyedül.
Ma már válogatok, nem alkuszom meg, eszembe sem jut, hogy mi van, ha egyedül leszek pár hónapot. Semmi, mi lenne? Majd jön a következő, addig is élvezem az életet, kihasználom a lehetőségeimet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!