Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan változott a szerelmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan változott a szerelmi életed, miután rendbe tetted az önértékelésed?

Figyelt kérdés

Leírhatjátok azt is, hogyan sikerült fejlesztenetek az önbecsüléseteken pl. sport, pszichológus, életmódváltás, új hobbi, bármi.

Viszont olyan tapasztalatokat szeretnék kérni, hogy ezután párkapcsolati, társkeresési szempontból hogyan változott az életed? Változtak a szempontjaid amik alapján párt kerestél? Mennyi idő után találtál rá a megfelelő társra? Ha egyedülálló vagy, randizgatsz másokkal?

Hogyan hasonlítanád össze a mostani éned a korábbival, amikor még nem volt rendben az önértékelésed?

Örülnék ha leírnátok a korotokat is.

Köszönöm előre is a válaszokat! :)

2022. okt. 8. 08:55
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém nem változott mivel nincsenek jó szociális képességeim, hiába szeretem önmagam és vagyok kibékülve az életemmel. Azt csinálom amit szeretek, vannak hobbijaim, de így sincs egy barátom sem. Mindig magamhoz hasonló embereket kerestem barátnak is meg kapcsolatra is, de úgy néz ki ilyen nincs a környezetemben. 30 vagyok
2022. okt. 8. 09:06
 2/9 anonim ***** válasza:
95%
Utolsó, nem hiszem hogy ne tudnál vkit találni, biztos külsőre válogatsz
2022. okt. 8. 09:14
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Senki sem lett megfelelő számomra többé.
2022. okt. 8. 10:16
 4/9 anonim ***** válasza:
92%
Nos...A szerelmi életem még sehogyan. Nem olyan régen kezdtem új életet vagy ha ez túl plasztikusan hangzik, akkor életmódot váltottam. A sport mindig is az életem részét képezte, bár ezen is változtattam. Március óta edzőterembe járok. Heti 3-4 edzés és 1 foci jellemzi az aktivitásom. Június óta pszichológushoz járok. Hosszabb és nehezebb lesz a változás, mert a sok trauma révén jóval többet kell magamon dolgoznom, mint korábban hittem volna. De elindultam az úton. Már vannak kis és nagyobb eredmények. Életem legnagyobb félelmével elkezdtem szembenézni és ténylegesen teszek ellene. Munka terén hosszabb ideig stagnáltam. Alapvetően szorgalmas vagyok, de ez a szorgalom pusztán a napi rutin feladatok elvégzésere szorítkozott. Nem mertem előrelépni, többet kérni és vállalni, mert önbizalomhiányos voltam és vagyok. Időközben sikerült fizetésemelést elérnem és elérhető közelségbe került az előléptetés. Munka mellett tanulok és tovább szeretném képezni magam. A fejemben összeálltak a tervek. Részben magamtól, részben a pszichológus hatására. Sokkal egészségesebb lettem testben, fejben és lélekben. Táplálkozás, igényesség terén is jobban odafigyelek magamra. Nyilván, ez sok pénzbe kerül, de valamit valamiért. Az idei év borzasztóan alakult számomra. Előre nem látott kiadások, téves döntés miatt alsó hangon 2 millió mínuszt hoztam össze. Ha hamarabb fordulok szakemberhez, mindez részben elkerülhető lett volna. Pénzügyek terén nagyobb tudatosságra van szükségem. Ami pedig a konkrét kérdésed illeti: mindennél jobban vágyom a szerelemre, szeretetre, szeretkezésre. Egy igényes és intelligens nőre. Ez most egy ideig nem reális. Futókaland, szexkapcsolat összejött a közelmúltban, de nem az volt, amit szerettem volna. 31/f
2022. okt. 8. 11:17
 5/9 anonim ***** válasza:
37%
Sehogy. Úgyhogy nem is foglalkozok már vele. Elpocsékolt évek voltak, amit önfejlesztésre, személyiség, külső építésre fordítottam. Kiégtem.
2022. okt. 8. 11:33
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
5 - Valamit máshogy kéne csinálnod, még nem késő.
2022. okt. 8. 19:59
 7/9 Senior Séf ***** válasza:
100%
Sajnálatos események miatt középiskolás koromban már éjszakai vagonrakásokból tartottam fenn magam. Képzelhetitek, hogy ilyen múlttal a büdös életben nem volt gond az önbecsülésemmel. 50 éve láttam, mennyit érek, láttam, hogy nem történhet olyan, hogy másra szoruljak. Ehhez mérten alakult a szerelmi életem is. Miután tisztán láttam, mennyit érek, sohasem ragadtam le olyan kapcsolatban, ahol nem ehhez mérten kezeltek. Ha nem tudtam a szerelem olyan fokát kicsiholni, hogy nagyszerű férfiként tekintsenek rám, továbbléptem.
2022. okt. 24. 18:52
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én egy rossz párkapcsolatot követően nagyon mélyponton voltam, zűrösebbnél zűrösebb embereket vonzottam be, még mélyebbre kerültem, ezért pszichológushoz jártam. A terápiám évekig tartott (a mélypontról hamar felálltam, de akkor már éreztem, hogy a tartós változáshoz több idő kell). A terápiám közben kezdtem el újra ismerkedni és már teljesen más szempontok szerint. Nem akartam senkinek megfelelni, azt figyeltem, hogy a másik mit hoz ki belőlem ill. én belőle, hogy reagálunk egymásra. Aztán egyszer csak felfigyeltem a környezetemben valakire, akiről korábban azt gondoltam, hogy esélyem sem lenne nála... Randiztunk és azóta ő a párom. 😀 Vele teljesen másképp működik a kapcsolat, mint korábban bárki mással, egyrészt mert én is változtam, másrészt mert más a személyisége, jobban passzolunk egymáshoz és tudatosan dolgozunk is a kapcsolatunkon.
2023. júl. 29. 10:01
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem elégedtem meg a minimummal, nem szaladtam olyan szekerek után, amik nem, hogy nem akartak felvenni, de még 2 kerekük hiányzott is...

Régen féltem elengedni a "halott kapcsolatokat", amik rosszak voltak, rengeteget sírtam miattuk, még a boldog órákban is arra gondoltam, hogy na, ezt vajon hány napos veszekedés fogja követni. De nem léptem ki belőlük, mert "mi van, ha nem lesz más", és inkább voltam benne egy rossz kapcsolatban, ahol fel sem vállaltak, mint egyedül.

Ma már válogatok, nem alkuszom meg, eszembe sem jut, hogy mi van, ha egyedül leszek pár hónapot. Semmi, mi lenne? Majd jön a következő, addig is élvezem az életet, kihasználom a lehetőségeimet.

2023. júl. 29. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!