Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, járnátok olyan férfiva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, járnátok olyan férfival aki soha nem akar házasodni?

Figyelt kérdés
Emellett pedig max heti 1-2 szex fér bele az értékrendjébe.

2022. okt. 7. 17:31
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
100%

"Ez az egyik oka amiért házasodni akarnak. Nem a férfi miatt, hanem maguk miatt."

Miért? Mit visz? Ugyanaz a jog vonatkozik mindkét félre.

"Ha házasok vagyunk nem tud csak úgy lelépni és otthagyni 0 támogatással. "

Dehogynem. Semmivel nem kapsz több támogatást, mint amennyit te adsz neki. Gyerektartást meg akkor fizetnie kell, hanem voltatok házasok.

Bár abban igazad van, hogy a nő jár rosszabbul a gyes miatt házasságon kívül. A rene sem akarja megszívni, azért mert én tudok szülni és kisgyerekkel otthon lenni, legalábbis kb. 1 éves koráig, mivel a férfiak nem tudnak szoptatni.

2022. okt. 8. 00:35
 32/45 A kérdező kommentje:

Értem. Szóval a biztonságérzet a gyerekek miatt a legfőbb oka, és a megalkuvás illúziója. Amit a 28-as leírt az teljesen korrekt és érthető. A házasság a gyerekeket leszámìtva szerintem értéktelen. Így is rengetegen válnak, és nagyrészt mindig a nő jár jobban olyankor. Olyanra is van példa hogy házasságon kívüli család együtt marad, és boldogok, és ennek az ellenkezőjét is gyakori.

#29 Nők között is van olyan aki nem akar házasodni. Nem tudom mi volt annyira dühítő abban amit írtam, vagy mi miatt gondolom magam atyaúristennek. Kevés a heti 2? Találj olyat akit napi szinten lefáraszthatsz, és elvárod hogy álljon neki 24/7, ha neked épp kedved támad hozzá.

2022. okt. 8. 00:52
 33/45 anonim ***** válasza:
100%

21#

Majd ha nem bírja akkor szól😀 de szerencsére jó a terhelhetőkészsége.

Ha este csináljuk akkor utána van ideje pihenni. Ha reggel akkor meg felpörgeti a napunkat.

2022. okt. 8. 09:28
 34/45 anonim ***** válasza:
100%
#32 szerencsére találtam olyat, aki nem olyan puhány langyi mint te
2022. okt. 8. 10:39
 35/45 A kérdező kommentje:
#34 Ügyes kislány vagy.
2022. okt. 8. 13:47
 36/45 anonim ***** válasza:
60%
Igen, de nem hosszútávon
2022. okt. 8. 13:53
 37/45 anonim ***** válasza:
Nem. A szex még 'sok' is, de nagy álmom az hogy menyasszony legyek egyszer. 24N
2022. okt. 8. 15:11
 38/45 anonim ***** válasza:

És miért is járnak a nők jobban a válással?

Inkább a férfiak járnak jól a nem házassággal, ha gyerek van, mert a nőnek kell feladni átmenetileg a karrierjét, a pasi meg vígan kaparja magának a gesztenyét.

2022. okt. 8. 17:00
 39/45 A kérdező kommentje:
#38 Vígan szenved a munkahelyen úgy érted? A nő az aki inkább vígan elvan otthon a gyerekkel. Amúgy se fog örökké a kebleiden csüngeni.
2022. okt. 8. 18:23
 40/45 anonim ***** válasza:
60%

Tehát azt állítod, hogy te inkább maradnál otthon a babával, vinnéd a háztartást, meleg vacsorával várnád a feleséged, és mindezt vígan tennéd, amíg a feleséged halad előre a karrierjében.

Férfiként mondom, hogy leba kalappal előtted. Ezt nem sok férfi vállalná be a párja kedvéért.

2022. okt. 8. 23:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!