Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jó ötlet így ölelést szerezni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet így ölelést szerezni egy lánytól?

Figyelt kérdés
Most lettem kollégista, és tetszik egy lány. Amíg a szülői házban éltem, addig naponta kaptam otthon ölelést, ami most hiányzik valamelyest. Jó ötlet erre hivatkozva megkérdezni, hogy megölelgetném-e? Egyszer egy bálban táncoltunk már, tehát volt már, hogy átkaroltam, de szeretném többször is.

2022. okt. 4. 09:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
91%
Nem gáz. A pszichomókusok szerint az ember depressziós lesz, meg mindenféle testi-lelki bajok áldozata, ha rendszeresen nem kap elég érintést. Ezidáig megértelek. Azért kuncsorogni nem kell érte. Nem mellesleg meg hadd éljek a gyanúperrel h csak meg akarod fektetni a leányzót. Ezt azért nehogy már a szülői szeretettel kolduld ki, mert ettől lesz rohadt gáz a viselkedésed.
2022. okt. 4. 11:18
 12/20 anonim ***** válasza:
58%
11-es, oké, hogy az embernek általában jót tesz ha néha megérintik, stb, de ez nem jár senkinek és gusztustalan kuncsorogni érte.
2022. okt. 4. 11:30
 13/20 anonim ***** válasza:
31%
Cringe
2022. okt. 4. 11:49
 14/20 anonim ***** válasza:
88%

"tetszik egy lány"

Teljesen normális, hogy szívesen ölelgetnéd. Hívd el randira stb.

2022. okt. 4. 13:11
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
12. Nem ugyanezt írtam én is?
2022. okt. 4. 15:19
 16/20 anonim ***** válasza:
88%
#15: De, csak azt a részét szerettem volna kihangsúlyozni, hogy tulajdonképpen mindegy mit mondanak a pszichomókusok, senkinek sem kötelessége mások testi érintés iránti vágyát kielegíteni akkor sem, ha a delikvens depressziós lesz. A kérdező szóhasználata miatt úgy tűnt, hogy ez nem egyertelmű és azt gondolja, hogy valakinek kötelessége őt ölelgetni mert neki ez jár.
2022. okt. 4. 16:19
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
16. Egyetértek.
2022. okt. 4. 16:32
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

"Jó ötlet erre hivatkozva megkérdezni, hogy megölelgetném-e?"

Nem. Nem jó ötlet. DD:

2022. okt. 4. 20:01
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Ölelj jól , ölelj erősen , ölelj úgy ahogy anyukám

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

2022. okt. 4. 20:18
 20/20 anonim ***** válasza:
76%
Nem lenne jobb ötlet férfinak lenned? Mi ez már hogy nem látja az anyját 2 napig és akkor egy random kolis lányban keresi az anyja ölelését, lőjetek le kérlek:DDDD
2022. okt. 5. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!