Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jó ötlet így ölelést szerezni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet így ölelést szerezni egy lánytól?

Figyelt kérdés
Most lettem kollégista, és tetszik egy lány. Amíg a szülői házban éltem, addig naponta kaptam otthon ölelést, ami most hiányzik valamelyest. Jó ötlet erre hivatkozva megkérdezni, hogy megölelgetném-e? Egyszer egy bálban táncoltunk már, tehát volt már, hogy átkaroltam, de szeretném többször is.

2022. okt. 4. 09:41
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
93%
Ne legyél már ennyire gáz.
2022. okt. 4. 09:43
 2/20 anonim ***** válasza:
93%

Ne hivatkozz erre. Olyan,mint egy elárvult kisfiú, nem férfias. Így max cukinak fog tartani.

Nem jó ötlet.

Ha tetszik, beszélgess vele sokat, táncoljatok, hívd el randizni és ott karold át.

2022. okt. 4. 09:46
 3/20 A kérdező kommentje:
Fejtsd ki bővebben. A csajozás nem az én asztalom. Szívesen fogadok tanácsokat, más megközelítésben is.
2022. okt. 4. 09:47
 4/20 anonim ***** válasza:
89%

Meg akarod ölelni a csajt mert otthon a szüleid is ölelgettek?

Üdv a gyakorin 🤣🤣🤣

2022. okt. 4. 09:54
 5/20 A kérdező kommentje:
Van egy igényem, ami szerintem sokaknak, hogy kapjanak ölelést. És azt gondoltam, hogy ementén a logika mentén hátha megölelhetem.
2022. okt. 4. 09:56
 6/20 anonim ***** válasza:
72%
Gyerekes, férfiatlan, undorito
2022. okt. 4. 09:58
 7/20 anonim ***** válasza:
85%
Utoljára az oviban elfogadható, ha az óvónéninek azért kell megölelgetnie mert pár óráig nem látod anyucit.
2022. okt. 4. 10:04
 8/20 anonim ***** válasza:
88%

😃😃😃😃😃

Nap kérdése a tiéd

Tegyél ki a nyakadba egy free hug táblát és állj ki egy forgalmas helyre

2022. okt. 4. 10:25
 9/20 anonim ***** válasza:
74%
Utolsó NTR sztorit jutatt eszembe xdd
2022. okt. 4. 10:43
 10/20 anonim ***** válasza:
84%

Nem tudom mit kell erre ugrani, sérült szegény.

Egyébként ez nem férfiatlan, hanem embertelen, szeretet látszatát kierőszakolni kamuöleléssel.

Nekem nincs ré igényem, hogy idegen vagy kevéssé ismert emberek hozzám érjenek anélkül, hogy jelentenék valamit a számukra, és a legtöbb(normális) embernek sincs. Próbálj segítséget találni, mert elég gyengék a szociális ismereteid. Ilyenek mögött sokszor bújik meg enyhe autizmus.

2022. okt. 4. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!