Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakivel több mint egy év után sem sikerült összejönni akkor már nem is fog sikerülni?
Van egy lány, akivel több, mint egy éve nem jutok egyről a kettőre. Elmondása szerint nem akar kapcsolatot, pedig már volt köztünk minden, még össze is költöztünk. Viszont sehogy sem sikerül összejönnöm vele, pedig nem kevés időt és energiát öltem ebbe a "kapcsolatba". Szerintetek adnom kéne még időt a dolognak, hátha idővel komolyodik és sikerül, vagy ne pazaroljak több időt rá (meg pénzt), mert úgysem fog sikerülni?
Ő amúgy 23, én 29.
Ajánlom figyelmedbe ezt a sorozatot "The One - A tökéletes pár"
Egy DNS-kutató segít felfedezni egy új módszert arra, hogy megtaláljuk a tökéletes párunkat, és megalkot egy merész párkereső szolgáltatást.
Nálam is volt hasonló szitu. Igaz nem 1 év, hanem 2. Ez alatt a 2 év alatt minden nap beszéltünk, vagy neten, vagy telefonon, vagy videón. Ő külföldön él,ezért alakult így. Tavasszal hazajött, meg nyáron is úgy töltöttünk együtt több napot, hogy előző nap találta ki, hogy velem szeretne lenni.
No de a lényeg a lényeg, nem lett szerelmes és nem akart velem lenni. De utána is minden nap keresett.
Mondtam neki, találja ki mit szeretne, mert fogalma se volt.
Lehet még most se tudja.
Mindig azt mondta mennyire szeret és milyen fontos vagyok neki. Csak ugye amit mondott, az nem mutatkozott meg tettekben.
El is engedtem ezt a történetet. Nem volt könnyű, de ez volt a legjobb megoldás.
Lehet az a lány se tudja. Vagy talán még nem akar elköteleződni, mert másra vágyik. Ha jó a kapcsolatotok, akkor őszintén tudnotok kell beszélni arról,miért nem szeretne összejönni veled. Nem tudhatod mit érez, de a kommunikáció sokat segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!