Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valakivel több mint egy év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakivel több mint egy év után sem sikerült összejönni akkor már nem is fog sikerülni?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel több, mint egy éve nem jutok egyről a kettőre. Elmondása szerint nem akar kapcsolatot, pedig már volt köztünk minden, még össze is költöztünk. Viszont sehogy sem sikerül összejönnöm vele, pedig nem kevés időt és energiát öltem ebbe a "kapcsolatba". Szerintetek adnom kéne még időt a dolognak, hátha idővel komolyodik és sikerül, vagy ne pazaroljak több időt rá (meg pénzt), mert úgysem fog sikerülni?

Ő amúgy 23, én 29.

2022. okt. 4. 07:33
A kérdező szavazást indított:
Hagyd, nem fog sikerülni ha ennyi idő alatt sem sikerült.
Próbálkozz még, sikerülhet.
22 szavazat
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
7%
Nem. Mivel a lányoknak csak a külső számít, vagy első pillanattól fogva tetszel egy lánynak, vagy soha nem fogsz.
2022. okt. 4. 07:59
 2/23 anonim ***** válasza:
27%
Elhivtad randira vagy csak irogatsz neki?
2022. okt. 4. 08:01
 3/23 A kérdező kommentje:
Miért csak írogatnék, ott írtam a kérdésben hogy már volt hogy össze is költöztük, meg volt már köztünk minden, csók, szex.. csak összejönni nem akar bármit csinálok sem..
2022. okt. 4. 08:12
 4/23 anonim ***** válasza:
2%
Kifejezetten szeretem azokat a pasikat, akik kb nem hagynak mas valasztast. Akik tesznek azert, hogy velem legyenek. Mert az, hogy megkerdezik, hogy van e kedvem elmenni ide vagy oda, hat nemtudom, hangulat fuggo. De amikor valaki kijelenti, hogy megyunk ide vagy oda, eshogy egy ora mulva itt van ertem, szohoz sem jutok, es egybol latok benne potenciat
2022. okt. 4. 08:14
 5/23 anonim ***** válasza:
94%

Nem akar teged.

Szoval minek kell neked, aki nem akar teged nagyon?

2022. okt. 4. 08:15
 6/23 anonim ***** válasza:
83%
Ha így állsz hozzá, akkor nem.
2022. okt. 4. 08:18
 7/23 anonim ***** válasza:
94%

Mondjuk bennem felmerült, hogy ha már volt minden is, még összeköltözés is, akkor mit definiálsz "összejövésnek"?

Amúgy a csaj elég egyértelműen megmondta a leírásod alapján, hogy ő nem akar (veled) kapcsolatot, szóval nem tudom, mégis mire várnál még.

2022. okt. 4. 10:13
 8/23 anonim ***** válasza:
89%

Mi van? Volt minden, összeköltözés is. Persze nem akar összejönni, mert már összejötettek...

Vagy mi az összejövés, ha nem ez?

2022. okt. 4. 10:48
 9/23 A kérdező kommentje:
Hát nem hiszem hogy összejövésnek lehet mondani, mondta hogy nem akar velem így együtt lenni, de mondjuk mással se, bár már mondott olyat is hogy velem érzi magát a legjobban.
2022. okt. 4. 10:56
 10/23 anonim ***** válasza:
89%

Most ezt úgy kell elképzelni, hogy volt minden köztetek, összeköltözés stb, de nem lett ki mondva, hogy kapcsolat, mert ő nem akar se veled, se mással ugye. És eközben mással is ismerkedtetek?

Ha csak egymással foglalkoztatok és neki sem volt senkije, akkor lehet, hogy ő magától ettől fél, hogy kapcsolatba lenni valakivel. Elköteleződéstől való félelem. Mert bármennyire is kedvel, " bár már mondott olyat is hogy velem érzi magát a legjobban.", nem tud ezen felül kerekedni. Amúgy erről gondolom, hogy próbáltál már vele beszélni, de mélyebben is? Tehát szerintem annyit megérdemelnél, hogy elmondja őszintén, hogy mégis mitől fél, miért nem akar kapcsolatot. Azért már egy év eltelt...

2022. okt. 4. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!