Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejönnek neked a kissé telt,nagyfenekű nők?
Figyelt kérdés
2022. okt. 1. 00:03
11/16 anonim válasza:
Amit nekem jelent a kissé telt, nagyfenekű, az kifejezetten tetszik.
12/16 anonim válasza:
#9 Mondjuk az igaz, hogy általában a nagyon kövér, elhízott nők szokták magukat kissé teltnek nevezni. Aki valóban csak kissé telt, az meg kövérnek tartja magát.
13/16 anonim válasza:
Ha társul hozzá egy jó személyiség akkor igen.
Volt vékony párom is, mostani teltebb( de nem kövér). A kisugárzása is viszi magával az embert.
Azt viszont nem szeretem, ha egy teltebb nő, folyamatosan ostorozza magát, hogy hogy nézek ki, fu de ronda vagyok,közben meg nincs is baj vele.
15/16 anonim válasza:
Nekem nagyon bejönnek a széles csípőjű, teltebb, nagyobb fenekű lányok! Szerintem sokkal nőiesebbek, mint a vékonyabb társaik.
És nem, nem vagyok ronda férfi, akinek mindegy, csak legyen valami, sportos vagyok. 32F
16/16 anonim válasza:
Persze. Csak az ilyen nőknek meg általában az 180 magas gyúrós faszik jönnek be. Szóval buktam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!