Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi számodra a 10/10?
A nemed elegendő akkor jelezni, ha szeretnéd, de most hagyd magad álmodozni, és fesd le, hogy milyen számodra a 10/10 partner.
Külső, személyiség, az a személy, aki miatt, ha azt éreztetné, hogy kimondottan téged akar, a felhők között járnál.
Trollkodás is jöhet, de azért jó lenne tényleg megismerni a gondolataitokat, úgyis anonim. ;)
Cisznő.
158-174között, vékony, formàs alkat.
Inkàbb kisebb mellek, mint nagyok.
Helyes arc, de inkàbb kislànyos, mint instakurvàs.
Viselkedésben kultúràlt, néha nyers, szókimondó, asszertív kommunikàciójú.
Erkölcsös, olyan, aki tudja, h nem dubajozàsból, vagy az én hàtamon élne meg.
Hűséges, de elvi okokból, amelyeket nem eresztene az ég szerelméért sem.
Emellett a művészi véna reàl beàllítottsàgba oltva bejön.
Noshàt, keresem, de ebben az életben nem lesz meg. Respawn utàn majd nyilatkozom újra.
23
Noren, én megfelelek a leírásnak, de olvastam valahol hogy már szedtél össze innen bordit, úgyhogy nem jelentkeznék
193-4 cm magas, sötét hajú (azért max vállig érő haj), zöldesbarna szem (a tiszta zöldet jobb szeretem, de az ritka, úgyhogy legyen kompromisszum)
Sportos, nem kigyúrt alkat, a pénisze 14-15, mert afelett fájna. Legyen humoros, őszinte, becsületes, magamért szeressen és az ágyban 100% domináns.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!