Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ghgj kérdése:

Mi számodra a 10/10?

Figyelt kérdés

A nemed elegendő akkor jelezni, ha szeretnéd, de most hagyd magad álmodozni, és fesd le, hogy milyen számodra a 10/10 partner.

Külső, személyiség, az a személy, aki miatt, ha azt éreztetné, hogy kimondottan téged akar, a felhők között járnál.

Trollkodás is jöhet, de azért jó lenne tényleg megismerni a gondolataitokat, úgyis anonim. ;)

2022. szept. 27. 20:13
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
62%
Nincs konkrét ideálom. Viszont ami legvonzóbb számomra egy férfiban, ha kiemelkedően okos. Nem konkrétan nagy lexikális tudású, vagy iskolázott, hanem inkább ha az esze vág, mint a penge. Gondolkodásban emelkedjen ki főleg, emellett legyen tájékozott, és nem hátrány, ha humoros is.
2022. szept. 27. 22:35
 22/27 anonim ***** válasza:
68%
Biztonságban érzem magam mellette fizikailag és lelkileg is (ez azt jelenti, hogy nem kell attól tartanom, hogy becsmérelne vagy bántana, ha kimutatom felé az érzéseimet), nyugodt természetű, nem stresszelős típus, jó indulatú ember, aki intelligens és érdeklik a szellemi dolgok. Külsőre legalább 175 cm magas, vékony vagy sportos testalkatú, barna szemű, dús ajkú, csontos, hosszú ujjai vannak (xD).
2022. szept. 27. 23:46
 23/27 Noren1989 ***** válasza:
100%

Cisznő.

158-174között, vékony, formàs alkat.

Inkàbb kisebb mellek, mint nagyok.

Helyes arc, de inkàbb kislànyos, mint instakurvàs.

Viselkedésben kultúràlt, néha nyers, szókimondó, asszertív kommunikàciójú.

Erkölcsös, olyan, aki tudja, h nem dubajozàsból, vagy az én hàtamon élne meg.

Hűséges, de elvi okokból, amelyeket nem eresztene az ég szerelméért sem.

Emellett a művészi véna reàl beàllítottsàgba oltva bejön.

Noshàt, keresem, de ebben az életben nem lesz meg. Respawn utàn majd nyilatkozom újra.

2022. szept. 28. 01:57
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

23

Noren, én megfelelek a leírásnak, de olvastam valahol hogy már szedtél össze innen bordit, úgyhogy nem jelentkeznék

2022. szept. 28. 02:54
 25/27 Noren1989 ***** válasza:
100%
#24, igen, így volt. Nemcsak bordit 🤫
2022. szept. 28. 03:00
 26/27 anonim ***** válasza:
69%

193-4 cm magas, sötét hajú (azért max vállig érő haj), zöldesbarna szem (a tiszta zöldet jobb szeretem, de az ritka, úgyhogy legyen kompromisszum)

Sportos, nem kigyúrt alkat, a pénisze 14-15, mert afelett fájna. Legyen humoros, őszinte, becsületes, magamért szeressen és az ágyban 100% domináns.

2022. szept. 28. 19:33
 27/27 anonim ***** válasza:
0%

A kiszemeltem

N

2022. szept. 28. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!