Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi számodra a 10/10?
A nemed elegendő akkor jelezni, ha szeretnéd, de most hagyd magad álmodozni, és fesd le, hogy milyen számodra a 10/10 partner.
Külső, személyiség, az a személy, aki miatt, ha azt éreztetné, hogy kimondottan téged akar, a felhők között járnál.
Trollkodás is jöhet, de azért jó lenne tényleg megismerni a gondolataitokat, úgyis anonim. ;)
Külsőre mint a fiatal Johnny Depp.
Belsőre megbízahtó, humoros, tájékozott, szereti a macskákat, akar gyereket, de nem egy szakajtónyit.
Magas. ✓
Jóképű. ✓
Gyors anyagcsere miatt hízásra nem hajlamos. ✓
Izmos.
Férfiasan deltás.
Kék szemű. ✓
Hosszú lábú. ✓
Jó popója. ✓
Teltek az ajkai.
Megfelelő méretű az ubi a lába közt. ✓
Jó a haja.
Nem rinyál, ha hozzáérek a hajához.
Van pénze.
Vannak céljai. ✓
Optimista. ✓
Családcentrikus. [
Hűséges. ✓
Spirituális.
Megbízható. ✓
Őszinte. ✓
Testileg egészséges.
Lelkileg egészséges.
Kompromisszumot képes kötni, ha kell.
Fontos neki a fejlődés.
Törődik az egészségmegőrzéssel. ✓
Törődik a szépségápolással.
Kedves.
Humoros.
Intelligens.
Okos. ✓
Nem beszél megállás nélkül. ✓
Nem hallgat folyton.
Totális odavan értem. ✓
Nem szemüveges.
Jó a foga.
Nem fingik, böfög előttem. ✓
26/N
Amelyik ezek közül igaz a barátomra, a mögé teszek egy ✓-t.
Na, vannak ám elvárások!;)
De akkor, ezek szerint jó emberrel sikerült összejönnöd 12,13-as, mert azért mindennek nehéz lenne egy személyben megfelelni!
Én vagyok a pipálós, válaszolok:
Intelligens nem, mert nem tájekozott.
Kedves nem, mert néha morog.
Humoros nem, mert ritka a jó vicce.
Képzeljétek elküldtem neki is a válaszomat, és kiakadt azon, hogy a kompromisszum kész nincs kipipálva. :D Jó, akkor fogjuk rá oda megy a pipa utólag. Igaza van néha tesz kompromisszumos dolgokat.
Külsőre: átlagos testalkat, szép nagy lábfej, színes szem (kék-, zöld színű).
Belső: domináns nő, aki tud érzékeny is lenni, szeret élni, inkább pozitív életszemléletű. (F40)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!