Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek jönnek be az ázsiai nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek jönnek be az ázsiai nők?

Figyelt kérdés

Valahogy olyan különleges kisugárzásuk van, nem? Sötét haj, mandulaszemek a kedvencem. Főleg a japán, kínai, koreai csajok érdekelnek.

Az igaz, hogy nekik bejönnek az európai férfiak? Én egyszer szívesen megismerkednék eggyel. Magyarországon hol található a legtöbb ázsiai nő?

Van/volt valakinek már esetleg kapcsolata ilyen hölggyel?

2022. szept. 26. 18:54
A kérdező szavazást indított:
Nekem nagyon bejönnek az ázsiai nők.
Inkább az európaiakat preferálom.
32 szavazat
 1/7 Hans Pötterman ***** válasza:
100%
Koreaiak és a Japánok főleg
2022. szept. 26. 18:55
 2/7 anonim válasza:

Elsősorban nekem is a Japán nők a kedvenceim.Magyarországon a legtöbb ázsiai nő természetesen a fővárosban él.Úgy tudom,a kínaiak után a mongolok és a vietnamiak vannak nagy számban jelen.A nálunk élő Japánok száma kb. 500 fő körül van.Vannak linkek,melyek pl.azt magyarázzák,mi tegyél,ha koreai lánnyal randizol:

[link]

[link]

[link]

2022. szept. 26. 19:28
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

"Az igaz, hogy nekik bejönnek az európai férfiak?"

Kevés olyan ország van Ázsiában ahol ne jártam volna már és tényként tudom neked állítani, hogy 𝗻𝗲𝗺 𝗶𝗴𝗮𝘇. Legalábbis nem abban a formában, ahogy azt sokan szeretnék. Ott se állnak le szép nők ronda faszikkal, csak mert "európaiak". Én is csak ronda thai/vietnámi/... lányoknak tetszettem, jóképű haverjaim meg ahogy itt is úgy ott is nagyon szép nőket akasztottak le. Ha ténylegesen gazdag vagy az nyilván más (havi 10-15 millió/hó), de akkor meg itthon sincsenek gondjaid a nőkkel. Japánok pedig tradícionálisan nem randiznak gaijinokkal. Ha ott élsz és beszéled a nyelvet még akkor is nagyon kevesen.

2022. szept. 26. 19:28
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én két ázsiai nőt is megismertem, még mikor külföldön éltem. Valóban vonzóak tudnak lenni, mivel végtelenül kedvesek és udvariasak. Ugyanakkor azt tapasztaltam, hogy elég konzervatívak, tartózkodóak. Persze a kettő közül az egyik férjnél volt, úgyhogy csak barátságról lehetett szó, de a másik nő esetében is azt éreztem, hogy tartja a távolságot. Az ázsiai kultúrákban nagy ereje van a társadalmi elvárásoknak és normáknak, így a romantikus fellángolások, kalandok számukra sokkal kevésbé elfogadhatók, mint egy európai ember számára. A párkapcsolat számukra csak tartós, végleges párválasztás céljából fogadható el.
2022. szept. 26. 19:36
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem némelyik, nem mind. Csak maga az, hogy ázsiai, az nem vonz.
2022. szept. 26. 19:38
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bejönnek, bár nincs preferenciám. Vannak szép emberek minden rasszban.
2022. szept. 26. 20:16
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
köztes válasz bezzeg nincs, bejönnek, de ennek ellenére továbbra is az európaiakat preferálom :D
2022. szept. 26. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!