Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelek miért utálat tárgyai, holott áldozatok és emberi természetünknek tartanak görbe tükröt?
"Lol mindenki egyedül hal meg."
Kivéve a tömeg mészárlást, autóbaleseteket stb.
Persze, értem mire céloztál, csak megint túl van általánosítás. Van, aki sok más emberrel együtt hal meg.
De, a lényeg nem is a halál pillanata, hanem az odavezető évtizedek.
Azert vagyok tobb, mert nem all tavol tolem a tarsadalmi felelossegvallalas, mig a feministak csak a jogaikert csortetnek.
En a gimis szexualis elet helyett 15 evesen az epitkezesen nyeltem a teglaport falveses kozben, szakmai gyakorlati oktatas cimszoval.....
38F incel
#142 ez a kettő hogy függ össze?
Nem mintha amúgy nem ugyanúgy a lányok után futottál volna, mint a többség, ha lett volna lehetőséged. Azért választottad a saját szemedben ezt a “becsületes felelősségvállalás”, mert a “bulira” nem volt esélyed.
"Azert vagyok tobb, mert nem all tavol tolem a tarsadalmi felelossegvallalas, mig a feministak csak a jogaikert csortetnek."
Sok témában tőlem se, sz incelek szexuális élete nem tartozik ide. Ellenben a környezetvédelmmel, állatvédelemmel, gyermekvédelemmel. Ezek közelebb állnak a szívemhez, sőt társadalmi értelemben is fontosabbak.
Nem velem vitáztál amúgy, csak fontos lenne tudni, hogy az, hogy ki kefélhet ma este, valójában egyetlen ember felelőssége, nem a társadalomé.
143
Sugárzik az írásodból a nácizmus.
Hogy lehetsz ennyire szánalmas és romlott?
Egy incel semmilyen formában nem lehet azon a morálisan leromlott szinten mint te aki emberek között teszel különbséget és még kárörvendsz is. Védhetetlen a te pozíciód. Egyértelműen a rossz oldalon foglalsz helyet.
144
“ Nem velem vitáztál amúgy, csak fontos lenne tudni, hogy az, hogy ki kefélhet ma este, valójában egyetlen ember felelőssége, nem a társadalomé.”
Sajnos a társadalmi normál, értékrendek nagyon befolyásolják azt és tömegektől veheti el a lehetőséget.
Lásd jelenlegi Tiktok + Insta éra. Mint egy nagyon sötét korszak fog bevonulni a történelembe.
"Miért teszel egyenlőséget párválasztásban férfi és nő között?"
"incel semmilyen formában nem lehet azon a morálisan leromlott szinten mint te aki emberek között teszel különbséget"
Akkor te nem vagy incel, vagy a nő nem ember?
Én meg napszámban töltöttem a nyáriszünetet, reggeltől estig. És akkor? Sőt, hétvégén a helyi állatkertben is kisegítettem, és ganéztam napnyugtáig, kifutót építettem lány létemre, stb.
"Sajnos a társadalmi normál, értékrendek nagyon befolyásolják azt és tömegektől veheti el a lehetőséget."
Öreganyám nem mehetett ahhoz férjhez, akihez akart, mert az apja máshoz adta. Ok: öregapám azonos vallású volt, a másik fiú meg másfajta keresztény, emellett öregapám jobban illet a normák szerinti értékrendnek, jobb jövő előtt állt. Most akkor?
El is váltak később, mikor ez már opció volt.
#145 mi bajod van? 😂 ti vagytok azok, akik felsőbbrendűnek képzelitek magatokat és még én vagyok náci? 😂😂
“ Azert vagyok tobb, mert nem all tavol tolem a tarsadalmi felelossegvallalas, mig a feministak csak a jogaikert csortetnek”
“AZERT VAGYOK TOBB, …”
Inceltársad inkább a náci. És te is, ha egyetértesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!