Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejönnél olyannal, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél olyannal, aki jelenleg szegény és munkanélküli?

Figyelt kérdés
Mennyire befolyásolja nálad a pénz és a másik fél jelenlegi anyagi helyzete, hogy összejössz-e valakivel?

2022. szept. 18. 18:14
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
87%

Én igen, bár most nekem se nagyon van, van egy vállalkozásom amiben egy picit melléfogtam dolgoknak , de majd lesz... , tudom nem ez volt a kérdés.

Engem sose vonzott a pénz , akivel együtt éltem 13 évet neki sem volt ; mikor összeköltöztünk a közös albérletbe tényleg semmink sem volt , volt egy autóm , aztán nagyjából ennyi...

Szüleink sem tudtak igazán segíteni, sőt qnyosoméknak néha pénzt is küldtem , aztán lett szép lassan minden . Lakás meg minden más . Most megint nagyjából ugyanonnan kell indulnom , ha találok valakit és ha szeretem nem zavar, ha nem dolgozik és nincs semmije.

Én inkább azokat nem értem akik képesek összejönni egy idősebb csúnya nővel csak a nö pénze miatt , ismerek ilyent is

2022. szept. 18. 22:28
 22/30 anonim ***** válasza:
68%

Az attól függ, mennyi ideje az és mit tesz azért, hogy állást találjon.

Sajnos a nővérem egy világi picsameresztő életművész, ismerem azt, mikor valaki "állást keres", de rejtélyes módon sosem talál, hogy más tartsa el. Ilyen emberrel nem lennék. Nem azért, mert szegény, hanem mert egy alattomos vérszívó.

2022. szept. 19. 03:35
 23/30 anonim ***** válasza:
72%
Ha nem tenném, alig lenne nemi életem. Most a sok-sok diplomás csajra gondolok, akik nem mennek ám melózni egy irodába heti 5 napot, 8-16-ig, havi 350-ért, hanem várják a csodát, apuci meg tejel nekik, és sajnáltatják magukat.
2022. szept. 19. 11:09
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem munka és pénz kérdése a szimpátia szerelem, én összejönnék. F48
2022. szept. 19. 12:08
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
A helyzettől függne. Ha munkakerülő, önmaga életéért felelősséget nem vállaló ember, aki szerint mindig más miatt nincs sikere nem. Ha tanult, szorgalmas, most éppen munkát keres vagy szakmát vált, de tele van célokkal, akkor simán. A férjemmel is így jöttem össze. Jól döntöttem, mostanra nagyon jól keres és jó ember is.
2022. szept. 19. 13:14
 26/30 anonim ***** válasza:
49%

Összejöttem 6 évvel ezelőtt a párommal. Nem volt semmije. Idén már átlépte a vállalkozása az 50 milliós bevételt és a karácsonyi időszak még hátra van"

Ja ja nem volt semmilye. Tokeje nyilvan volt amivel bele vagott ... egyes emberek nem tudjak mi az a szegeny es mi az a semmi.

2022. dec. 9. 18:49
 27/30 anonim ***** válasza:
75%
Olyannal aki nem szegény es munkanelkuli?
2022. dec. 9. 19:01
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Összejöttem. Akkor még suliba jártunk mindketten. Azóta volt eljegyzés, összeköltözés, össze is házasodtunk. Mindketten suli után kezdtünk el ténylegesen dolgozni. 12,5 éve vagyunk együtt:).
2022. dec. 10. 18:16
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Nincs jelentősége f48
2022. dec. 10. 18:20
 30/30 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy a "jelenleg" és a "szegény" mit takar. Pár hónapja munkanélküli, de aktívan keres munkát és nem válogat úgy a munkalehetőségek közül, mint egy kiskirály, és nem másokon élősködik? Belefér. Tartósan munkanélküli, otthon bőgve veri a farkát és anyuci tartja el? Nem. Már nem vagyok tini meg huszonegy-két éves, azért a távlati célokban 1-2 éven belül benne van az összeköltözés, közös háztartásvezetés meg azért szeretnék tartalmas életet is élni (ami nekem a netflix és chillen azért túlmutat).
2023. febr. 1. 10:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!