Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik legjobb barátnőm megcsalja a barátját egy elég gazdag pasival. Legutóbb a Maldív-szigeteken voltak 10 napot kettesben, és a barátja előtt még így sem bukott le. Egyrészt elítélem, amit tesz, másrészt irigylem is kicsit. Ne avatkozzak bele?
4: Nem rakott ki semmit, és azt hazudta, VELEM utazott Székelyföldre. És hogy azért nem fotózott, mert digitális detoxot tartott. Senkinek nem mutatott fotókat rajtam kívül, még a szüleinek se, testvéreinek se... Túlságosan jóban vannak a barátjával...
Amúgy kb. az a barátnőm pszichológiája ebben az ügyben, hogy azért nem szakít a barátjával, mert attól fél, amit a 9. válaszoló írt, és azért nem szakít a szeretőjével, amit a 8-as írt. Nagyon zavarja amúgy, hogy a barátja nem kéri meg a kezét, és ezzel a randizgatással akarta enyhíteni a nyomást, hogy várnia kell. És ez lett a randizgatásból...
Nagyon furcsállom, hogy nem bukott le amúgy, lehet az van, amit a 6. válaszoló írt...
Mindegy, nem avatkozom bele amúgy, eldöntöttem... Amúgy is bizalmasan kezeli velem ezt az egészet, akármennyire nem tetszik, hallgatok. De azért remélem, nem lesz tartós ez az egész...
Lehet jobb is, ha nem jegyzi el a barátja amúgy. Így minek?
Ez jatszmanak tunik nekem.
A baratnod igy probalja a serult egojat helyretenni, csak kicsit messszebbre ment, mint tervezte. Nyilvan elegedett, mert most Aztec erzi, hogy kell valakinek. Hogy mire, abba nem menjunk bele.
Szerintem max olyan modon avatkozz bele, hogy finoman elmondod neki, hogy hosszu tavon nem fogja megerni neki ez a hazardirozas.
"Ma is mosolygok amikor smárolnak!"
Akkor is mosolyogtál, amikor a farka után veled smárolt? Vagy ugyanazzal a szájjal szopta le a te farkad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!